Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Hívj be tényleg csak 18...

A Hívj be tényleg csak 18 éven felülieknek való? Én szeretném olvasni de a de azt írják h csak felnőtteknek ajánlják.

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 15:24
1 2
 11/14 anonim válasza:
Elég beteg könyv , de teljesen egyet értek a 6. váéaszadóval!
2013. jan. 2. 12:49
 12/14 anonim ***** válasza:
elég erős könyv, ha nagyon átérzed amit olvasol, és érzékeny lelkű vagy akkor csak óvatosan vele
2013. jan. 30. 15:49
 13/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem való 12-13 éveseknek, mint ahogy páran írtátok. 16 éves kortól, egy kellően egészséges lelkületű fiatalnak, akit nem torzít már el ez a könyv, annak nyugodt szívvel ajánlanám. De hogy 12-12 évesen ilyet olvastok az baj. Nagyon nagy baj. Minden könyvnek eljön az ideje, haladjatok a korotoknak megfelelő könyvekkel, és majd később, ha érdekel ez a téma, olvassátok el. Nem való nektek ez a beteg világ. 12-13 évesen én ennél sokkal szebb történeteket olvastam, olyat, amiben nem volt (nemi)erőszak, férfi nemi szerv, meg gyilkosság.
2013. jan. 31. 20:26
 14/14 anonim válasza:
12-13 éveseket akartam írni :)
2013. jan. 31. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!