Mikor jelenik meg magyarul a Cat&Bones sorozat 0. (reckoning),4,5. (One For The Money) és az 5. (This Side Of The Grave) része?
És film lesz a sorozatból?
Előre is köszi a válaszokat!:)
Szia!
Hogy ez a novella (One For The Money) meg jelenik-e magyrul azt nem tudom,de van jó minőségű rajongói fordítása ill. ez a rész is This Side Of The Grave meg van már rajongói fordításban. A hivatalos asszem csak jövőre jön. Azt,h lesz-e film a könyvekből nem tudom....egyelőre erről még szó sem esett!:( De nagyon örülnék neki!:)
Sajnos a két novellát aligha fogják lefordítani, de ahogy az előttem lévő említette, a OFTM-nak van rajongói fordítása. Az ötödik részt elhiszem, hogy megakarod várni könyvben, de a novellákra szerintem hiába vársz.
A Reckoningnek sajnos nincs semmilyen magyar fordítása, pedig én is kerestem már.
Jeaniene Frost egyébként még nem adta el a filmesítési jogokat, de mint mondta, nem is zárkózik el tőle.:D
Második vagyok:
és igen, hivatalos, hogy Vlad is kap könyvet.:) Most jön ki a Cat és Bones hatodik könyve augusztusban, gondolom, valamikor az év végén akkor jön Vlad könyve.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!