Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen izgalmas könyveket...

Milyen izgalmas könyveket ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 20 éves vagyok, megyünk nyaralni és szeretnék az utazásra magammal vinni az izgalmas könyvet. Valami könnyedebb olvasmányt, amit napközben, illetve az út alatt tudnék olvasni. Izgalmas legyen, olyan ami leköt.

Segítségetek előre is köszönöm:)

2011. aug. 1. 22:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Marx: Tőke, Stirner: Az egyetlen és tulajdona, Kropotkin: A kölcsönös segítség mint természettörvény, Bakunyin: Isten és az állam, Tolsztoj: Feltámadás, stb.
2011. aug. 1. 22:52
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!:) De az az igazság (tudom szégyen) nem olvastam sokat, így valami könnyebb kéne, nem mint pl Tolsztoj. Aminek könnyebb a nyelvezete, vagy hogy mondjam.. :)
2011. aug. 1. 23:09
 3/15 anonim ***** válasza:

Fonyódi Tibor(Harrison Fawcett):Katedrális

Szerintem jó szórakozást nyújtó akió- scifi -fantasy!

Kissé hosszú,de ha szereted a műfajt nem fogod tudni letenni!

Nem mellesleg sokat megtudhatsz az ókori Rómáról!:)

2011. aug. 1. 23:36
 4/15 A kérdező kommentje:
Elolvastam az összefoglalóját és érdekesen hangzik, köszönöm:) De várok még válaszokat és majd eldöntöm:) Amúgy én gondolkoztam a Da Vinci-kódon is és valamilyen Stephen King könyven is. Szerintetek azok?
2011. aug. 2. 07:29
 5/15 anonim válasza:
Nekem Stephen Kingtől az AZ nagyon tetszett, másik kedvenc Ken Follett: A katerális. Letehetetlen.
2011. aug. 2. 12:44
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a te válaszodat is!:) Még várok hátha írnak, aztán döntök, amúgy közben én is nézegettem könyveket és amiken megakadt a szemem pl: Sebastian Fitzek - Terápia, Dean R. Koontz - A rossz hely, Agatha Christie - Nem csalás, nem ámítás.. Ezek közül ismeri/olvasta valaki valamelyiket? :) Jaj lassan annyi érdekes könyvet írtok ill. találok, hogy választani se tudok:D De azért ha még van valakinek valamilyen ötlete szívesen olvasom!:)
2011. aug. 3. 00:23
 7/15 anonim válasza:
Nem tudom, h fiú vagy-e, vagy lány, de és az Alkonyatot is ajánlanám. Szerintem minden vörös pöttyös könyv nagyon jó.
2011. aug. 4. 15:39
 8/15 anonim ***** válasza:

A 83%- os vagyok.

A Rossz hely szerintem igazán érdekes horrorkönyv,Koontz talán legjobb könyve!

Ajánlom szíves figyelmedbe!

2011. aug. 4. 16:03
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek is!:) Lány vagyok amúgy és olvastam az alkonyatot régebben. Elment egynek, tény, hogy könyvbe jobb mint filmbe, de néha már nekem is túl csöpögős volt pedig én érzékeny, romantikus típus vagyok:D De köszi a tippet azért:)
2011. aug. 4. 16:24
 10/15 anonim ***** válasza:

Egy fiatal hölgynek S. Kingtől a Sárkány szeme (A szem,A Mágus címen is kiadták),vagy a Nem jön szememre álom című könyveket ajánlom!

Clive Barker:A korbács című fantasy is ajánlom!Klasszikus,alap a műfaj kedvelőinek!

2011. aug. 4. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!