Sziasztok! 20 éves vagyok, megyünk nyaralni és szeretnék az utazásra magammal vinni az izgalmas könyvet. Valami könnyedebb olvasmányt, amit napközben, illetve az út alatt tudnék olvasni. Izgalmas legyen, olyan ami leköt.
Marx: Tőke, Stirner: Az egyetlen és tulajdona, Kropotkin: A kölcsönös segítség mint természettörvény, Bakunyin: Isten és az állam, Tolsztoj: Feltámadás, stb.
2011. aug. 1. 22:52
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!:) De az az igazság (tudom szégyen) nem olvastam sokat, így valami könnyebb kéne, nem mint pl Tolsztoj. Aminek könnyebb a nyelvezete, vagy hogy mondjam.. :)
2011. aug. 1. 23:09
3/15 anonim válasza:
Fonyódi Tibor(Harrison Fawcett):Katedrális
Szerintem jó szórakozást nyújtó akió- scifi -fantasy!
Kissé hosszú,de ha szereted a műfajt nem fogod tudni letenni!
Nem mellesleg sokat megtudhatsz az ókori Rómáról!:)
2011. aug. 1. 23:36
4/15 A kérdező kommentje:
Elolvastam az összefoglalóját és érdekesen hangzik, köszönöm:) De várok még válaszokat és majd eldöntöm:) Amúgy én gondolkoztam a Da Vinci-kódon is és valamilyen Stephen King könyven is. Szerintetek azok?
2011. aug. 2. 07:29
5/15 anonim válasza:
Nekem Stephen Kingtől az AZ nagyon tetszett, másik kedvenc Ken Follett: A katerális. Letehetetlen.
2011. aug. 2. 12:44
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a te válaszodat is!:) Még várok hátha írnak, aztán döntök, amúgy közben én is nézegettem könyveket és amiken megakadt a szemem pl: Sebastian Fitzek - Terápia, Dean R. Koontz - A rossz hely, Agatha Christie - Nem csalás, nem ámítás.. Ezek közül ismeri/olvasta valaki valamelyiket? :) Jaj lassan annyi érdekes könyvet írtok ill. találok, hogy választani se tudok:D De azért ha még van valakinek valamilyen ötlete szívesen olvasom!:)
2011. aug. 3. 00:23
7/15 anonim válasza:
Nem tudom, h fiú vagy-e, vagy lány, de és az Alkonyatot is ajánlanám. Szerintem minden vörös pöttyös könyv nagyon jó.
2011. aug. 4. 15:39
8/15 anonim válasza:
A 83%- os vagyok.
A Rossz hely szerintem igazán érdekes horrorkönyv,Koontz talán legjobb könyve!
Ajánlom szíves figyelmedbe!
2011. aug. 4. 16:03
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek is!:) Lány vagyok amúgy és olvastam az alkonyatot régebben. Elment egynek, tény, hogy könyvbe jobb mint filmbe, de néha már nekem is túl csöpögős volt pedig én érzékeny, romantikus típus vagyok:D De köszi a tippet azért:)
2011. aug. 4. 16:24
10/15 anonim válasza:
Egy fiatal hölgynek S. Kingtől a Sárkány szeme (A szem,A Mágus címen is kiadták),vagy a Nem jön szememre álom című könyveket ajánlom!
Clive Barker:A korbács című fantasy is ajánlom!Klasszikus,alap a műfaj kedvelőinek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!