Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki lehet? Blog (lent több infó)

Ki lehet? Blog (lent több infó)

Figyelt kérdés

Régebben találtam egy oldalt pontosabban egy blogot ahol egy fiatal egyetemista lány könyvet ír. Középkorias témában.Sajna nem mentettem el az oldalt... :( Már csak annyira emlékszem h idővel államilag támogatottra vettél át a lányt... és hogy az utolsó simítások voltak a könyvvel...Nagyon kíváncsi vagyok h h sikerült neki..

Nem ismeri valaki véletlenül ??? előre is köszi a segítséget

2011. aug. 1. 00:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Keress a gugliban.

Tudod melyik blogoldal volt? Mert akkor írd be a speciális keresőbe az oldal címét, pl blog.hu,

majd a szavakhoz olyan szavakat, amelyekre emlékszel, hogy biztosan tartalmazta az oldal. Értelemszerűen ne az írd be, hogy "az", "vagy"... :-) Hanem próbálj visszaemlékezni ritka szavakra, esetleg olyanokra, amit ő talált ki, ő használt. Vagy ha emlékszel konkrét idézetre, akkor idézőjelek közt írd a keresőbe... Nekem már működött az ilyen keresés...

2011. aug. 3. 11:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Ja, ha a felhasználónevét ismered, már az is félsiker!
2011. aug. 3. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!