Ki lehet? Blog (lent több infó)
Régebben találtam egy oldalt pontosabban egy blogot ahol egy fiatal egyetemista lány könyvet ír. Középkorias témában.Sajna nem mentettem el az oldalt... :( Már csak annyira emlékszem h idővel államilag támogatottra vettél át a lányt... és hogy az utolsó simítások voltak a könyvvel...Nagyon kíváncsi vagyok h h sikerült neki..
Nem ismeri valaki véletlenül ??? előre is köszi a segítséget
Keress a gugliban.
Tudod melyik blogoldal volt? Mert akkor írd be a speciális keresőbe az oldal címét, pl blog.hu,
majd a szavakhoz olyan szavakat, amelyekre emlékszel, hogy biztosan tartalmazta az oldal. Értelemszerűen ne az írd be, hogy "az", "vagy"... :-) Hanem próbálj visszaemlékezni ritka szavakra, esetleg olyanokra, amit ő talált ki, ő használt. Vagy ha emlékszel konkrét idézetre, akkor idézőjelek közt írd a keresőbe... Nekem már működött az ilyen keresés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!