Ha sok pénzed lenne rá, milyen könyvet/ket vennél?
Nagyon-nagyon sok könyvünk van otthon,szinte mind el is olvastam (enciklopédiákat,különböző szótárakat is beleértve) .Most,hogy már 2 éve nincs mit olvasnom,az egyetemi anyagon felül,gondoltam elmegyek boltba és beújítok jó pár könyvet.
Jöhet minden stílus.Köszönöm a tippeket!:)
Mindent a tetoválásról. A művészetéről az eredetéig. Ez a téma érdekel a legjobban.
17/L
Nekem igazából nincs érdeklődésem..Én MINDENT elolvasok,használati utasítástól kezdve a szótárakkal befejezve:D imádok olvasni.
Az oroszok mind megvannak,minden könyvük és oroszul.ezért kénytelen voltam oroszul megtanulni.
harry potterek megvannak.
gyűrűk ura nincs,az kölcsönbe volt meg régebben.Ez pl jó ötlet,beszerzem. általában a klasszikusok megvannak..:)
most gondoltam pl pszichológiai és jós könyvekre,de valahogy nem tudom elhinni,hogy valamelyiket tapasztalattal és tudással írták és nem csak úgy eladásra.Van valakinek pl ezzel kapcsolatban konkrét ötlete?
Ha esetleg angol nyelvű könyvek is érdekelnek:
Szállítanak Mo.-ra is.
Harry Potter, mint alapmű?! XDD
Nem azért mondom.. kedvenceim közé tartozik, de azért ez vicces. :))
Hát..ha mindent elolvasol:
-Klikk(és részei)
-Bad Girl (és részei)
-Szent Johanna Gimi(és részei)
-Szellemlány,Szellemlány 2.
Olvasd a Bibliát! :)
Azzal nem végzel egy hét alatt. :D
A Mormon könyvét meg kihagytad? Ilyet...! :D
Csak vicc! Ne olvass olyat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!