Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan kell a Sony Vegas Pro...

Hogyan kell a Sony Vegas Pro 10-ben két videót egybevágni?

Figyelt kérdés
Mondjuk úgy, hogy egy videóba egy másik videóból kivágott alakot tennék. De csak alakot, szóval semmi háttérrel. Köszönöm előre a segítséget és a válaszokat! :)
2011. júl. 23. 19:02
 1/3 A kérdező kommentje:
Ó, rossz helyre ment! Sajnálom :(
2011. júl. 23. 19:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Ja, jól kifogtad a témát =)

Nekem van Vegasom (a hetes), és szerintem ez alatt a maszkolást érted. Azt kell tenned, hogyha már a videó az idősoron van, a jobb szélén van két kis ikon, kattints a fölsőre. Ha megnyitottad, ott lehet állítani a kép méretét, stb. Az ablak bal alsó sarkában van a Mask funkció, katt rá, innen már menni fog =)Az a fontos, ha mozgóképet vágsz ki, akkor minden képkockát ki kell vágnod ahhoz, hogy folytonos és szép legyen. Ezt ugyanabban az ablakban megteheted, alul van két idősor, egy a mozgásnak, egy a maszkoknak. A maszkolásnál figyelj arra nagyon, ha a kivágás közben fel vagy le kell mozgatni a képet, hogy elérd a következő pontot, akkor a XY koordinátarendszert használd, bal oldalt, ne kattints a "vissza az egeret" ikonra, mert ha ismét folytatni akarod, valamiért (nem igazán értem, miért) görbe lesz a következő vonal.

Ha megvan a kivágás, már csak alá kell rakni a másik videót.

Hát kb. ennyi, ha nem értesz valamit, írj =)

2011. júl. 23. 19:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon sokat segítettél! :D
2011. júl. 23. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!