Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Akik olvasták a HP könyveket,...

Akik olvasták a HP könyveket, Ginny-nek hány pasija volt?

Figyelt kérdés
Nem Harrybe szerelmes az elején?
2011. júl. 23. 15:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én háromra emlékszem Harry-vel 1ütt, de lehet hogy hiányos a memóriám. Michael Corner meg valami Dean nevű fiúval járt ha jól emlékszem
2011. júl. 24. 17:07
 12/14 anonim válasza:

07-23 17:34-es

Bocsi h így belekérdezek de mikor van az amit mondtál h Harry kiábrándul Cho-ból melyik kötetben?

2011. aug. 2. 16:37
 13/14 anonim ***** válasza:

A Főnix Rendje végén van,a 28. fejezetben.

"Vacsora után a legrosszabbra felkészülve indult el Piton szobájába. Még csak a bejárati

csarnokban járt, mikor odaszaladt hozzá Cho.

– Menjünk oda! – szólt Harry, megörülve a lehetőségnek, hogy kissé elodázhatja találkozását

Pitonnal. Az óriás homokórák felé intett a fejével. A Griffendélé már majdnem üres volt. – Minden

rendben? Umbridge nem kérdezett téged a DS-ről, ugye?

– Nem, nem – felelte sietve Cho. – Csak azért... csak azt akartam mondani, hogy... Harry, én

álmomban se hittem, hogy Marietta képes lesz elárulni minket...

– Na igen – dörmögte Harry. Szívesen hozzátette volna, hogy Cho jobban is megválogathatná a

barátnőit. Sovány vigasz volt, hogy a legutóbbi hírek szerint Marietta még mindig a gyengélkedőn

feküdt, és Madam Pomfrey minden addigi próbálkozása a pattanások eltüntetésére sikertelen

maradt.

– Hidd el, nagyon kedves lány – folytatta Cho. – Most hibát követett el, de...

Harry szeme elkerekedett.

– Nagyon kedves lány!? Hibát követett el!? Beárult minket, Cho! Téged is!

– De hát... végül is megúsztuk. Tudod, hogy az anyukája minisztériumban dolgozik, nagyon

nehéz neki...

– Ron apja is a minisztériumban dolgozik! – mérgelődött Harry. – És ha nem vetted volna észre,

neki nincs ráírva az arcára, hogy áruló!

– Ez alattomos és undok dolog volt Hermione Grangertől! – csattant fel Cho. – Szólnia kellett

volna, hogy rontás van azon a listán...

– Szerintem meg nagyon is jó ötlet volt – felelte dühösen Harry.

Cho elpirult, és csillogni kezdett a szeme.

– Hát persze, el is felejtettem... amit a csodálatos Hermione csinál, az csak jó lehet, igaz?

– Légy szíves, ne sírj megint – dörmögte Harry.

– Nem akartam sírni! – kiabálta Cho.

– Jó... akkor... jól van – motyogta békítően Harry. – Csak mert most elég bajom van anélkül is.

– Persze, törődj csak nyugodtan a sok bajoddal! – sziszegte dühösen Cho, azzal sarkon fordult,

és elrohant.

Harry dohogva letrappolt az alagsorba vezető lépcsőn. Tapasztalatból tudta, hogy ha feldúltan

érkezik az órára, az megkönnyíti az elméjében turkáló Piton dolgát – ennek ellenére még a

pinceszoba ajtaja elé érve is azon gondolkodott, hogy mi mindent kellett volna még Cho fejéhez

vágnia Mariettával kapcsolatban."

Innentől ábrándul ki Cho-ból...

2011. aug. 3. 08:35
 14/14 anonim válasza:
Köszi szépen a segítséget!! :)
2011. aug. 5. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!