Akik olvasták a HP könyveket, Ginny-nek hány pasija volt?
07-23 17:34-es
Bocsi h így belekérdezek de mikor van az amit mondtál h Harry kiábrándul Cho-ból melyik kötetben?
A Főnix Rendje végén van,a 28. fejezetben.
"Vacsora után a legrosszabbra felkészülve indult el Piton szobájába. Még csak a bejárati
csarnokban járt, mikor odaszaladt hozzá Cho.
– Menjünk oda! – szólt Harry, megörülve a lehetőségnek, hogy kissé elodázhatja találkozását
Pitonnal. Az óriás homokórák felé intett a fejével. A Griffendélé már majdnem üres volt. – Minden
rendben? Umbridge nem kérdezett téged a DS-ről, ugye?
– Nem, nem – felelte sietve Cho. – Csak azért... csak azt akartam mondani, hogy... Harry, én
álmomban se hittem, hogy Marietta képes lesz elárulni minket...
– Na igen – dörmögte Harry. Szívesen hozzátette volna, hogy Cho jobban is megválogathatná a
barátnőit. Sovány vigasz volt, hogy a legutóbbi hírek szerint Marietta még mindig a gyengélkedőn
feküdt, és Madam Pomfrey minden addigi próbálkozása a pattanások eltüntetésére sikertelen
maradt.
– Hidd el, nagyon kedves lány – folytatta Cho. – Most hibát követett el, de...
Harry szeme elkerekedett.
– Nagyon kedves lány!? Hibát követett el!? Beárult minket, Cho! Téged is!
– De hát... végül is megúsztuk. Tudod, hogy az anyukája minisztériumban dolgozik, nagyon
nehéz neki...
– Ron apja is a minisztériumban dolgozik! – mérgelődött Harry. – És ha nem vetted volna észre,
neki nincs ráírva az arcára, hogy áruló!
– Ez alattomos és undok dolog volt Hermione Grangertől! – csattant fel Cho. – Szólnia kellett
volna, hogy rontás van azon a listán...
– Szerintem meg nagyon is jó ötlet volt – felelte dühösen Harry.
Cho elpirult, és csillogni kezdett a szeme.
– Hát persze, el is felejtettem... amit a csodálatos Hermione csinál, az csak jó lehet, igaz?
– Légy szíves, ne sírj megint – dörmögte Harry.
– Nem akartam sírni! – kiabálta Cho.
– Jó... akkor... jól van – motyogta békítően Harry. – Csak mert most elég bajom van anélkül is.
– Persze, törődj csak nyugodtan a sok bajoddal! – sziszegte dühösen Cho, azzal sarkon fordult,
és elrohant.
Harry dohogva letrappolt az alagsorba vezető lépcsőn. Tapasztalatból tudta, hogy ha feldúltan
érkezik az órára, az megkönnyíti az elméjében turkáló Piton dolgát – ennek ellenére még a
pinceszoba ajtaja elé érve is azon gondolkodott, hogy mi mindent kellett volna még Cho fejéhez
vágnia Mariettával kapcsolatban."
Innentől ábrándul ki Cho-ból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!