Egy regénybe ugye lehet kitalált országot rakni?
Ugye ez nem olyan, mintha egy híres ember nevét raknám bele egy regénybe, amiért ugyebár fizetni kell?
Meg olyat is lehet, hogy annak a kitalált országnak van hercegnője meg minden?
De olyat igaz már nem lehet, hogy az amerikai elnököt belerakod, de nem az ő nevével, hanem kitalálsz egy nevet, és azt belerakod, szal ezt nem ajánlatos, igaz?
Nem lehet kitalált országot belerakni!
Azért is kell egy csekély összeget fizetni, mert akkor ugye ez megzavarhatja a kiskorúak lelki világát. Tehát korhatárossá kell átrakatnod.
Nekem is így volt, többet költöttem rá, mint amit kaptam bevételt, úgyhogy nem igazán éri meg, de hát próba szerencse.
Ezt...viccnek szántad? Szerinted a fantasy történetek valós országokban játszódnak? Itt Horvátországban volt a Gyűrűk ura, csak régen?
Ha még nem esett le, igen, lehet. Egyébként úgy látom nem vetted észre az első válaszoló szavaiban az iróniát...
Gyűrűk Ura Új-Zélandon volt és a forgatáshoz a régi romokat használták fel, ezt mindenki tudja XD
Bármit bepakolhatsz a regényedbe :D :D A konkrét, létező neveket esetleg érdemes hanyagolni, de nehogy már bármi határt szabhasson a fantáziádnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!