Melyik volt az a könyv, amitől sokat vártatok, de egyszerűen nem bírtátok kiolvasni?
...mert olyan pocsék volt? :D
és melyik volt, amiben kellemesen csalódtatok?
én pl. Kate Furnivall-tól a Lydia titkát akartam elolvasni - számomra ritka unalmas volt.
Ken Follett-től viszont nem vártam olyan lelkesedve a katedrálist, mert gondoltam, egy templom építésében milyen extra lehet - és nagyon kellemesen csalódtam!
Vass Virág: Sokszor csókol India- hát a 70. oldalig bírtam a kínlódást, ahova 4 nap alatt értem el, utána letettem.
A kellemes csalódás : Karen Rose: Gyilkolj értem-másfél nap alatt kiolvastam, nem tudtam letenni.
Szabó Magda: Mózes egy, huszonkettő A volt magyar tanárnőmtől kaptam. Kb. 40 oldalt olvastam. Elég is volt.
William P. Young: A viskó Egyik barátnőmtől kaptam, neki nagyon tetszett. Nekem kevésbé, a 20. oldal után abbahagytam.
*Szörnyűek*
Philip Pullman: Rubin és füst
Borzasztó volt a nyelvezete, egyáltalán nem illett a tizenkilencedik századhoz, inkább olyan, ahogy ma az utcagyerekek beszélnek
Brenna Yovanoff: Az elcserélt
10 oldal után azt mondtam, köszönöm, nekem ebből elegem van.
*Jók*
J.K.Rowling: Harry Potter és az azkabani fogoly
Ez volt az első HP könyv, amit olvastam. Ezelőtt csak állatregényeket és képes mesekönyveket, meg a kötelezőket olvastam, és féltem, hogy nem fog tetszeni. Persze, hogy rajongóvá lettem.
Gárdonyi Géza: Egri csillagok
Hatodikos korom előtti nyáron olvastam, de semmire sem emlékeztem, meg akkor szenvedés is volt. Úgy másfél hónapja olvastam újra, és nem bírtam letenni, nagyon tetszett.
én is elkezdtem a Rubin és füst-öt pár éve.
szerintem is borzalmas :D
csalodas
Monte cristo grofja , 20 oldal utan meguntam
rossz: alkonyat
jó vámpírnaplók, harry potter 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!