A Vaják novellában mire jönnek rá a "Pénz kérdése" fejezet végén? (Mi Pavetta? )
Első vagyok
Közben találtam valamit wikin, nem tudom mennyire számít spoilernek, hogy lesz-e még szó róla a könyvben:
"Bár Geralt sosem hitt a végzetben, Pavetta hercegnő és férje, Duny meg nem született gyermekét kérte fizetségül szolgálataiért. Miután kiderült, hogy a gyermek lány, nem vitte őt magával. Azonban a sors vagy talán a vak szerencse háromszor is keresztezte Geralt és Ciri - Duny és Pavetta lánya - útját, és nagyanyja, Calanthe királynő halála után végül Geralt lett az, aki gondját viselte a lánynak, szinte sajátjaként szeretve őt."
őőő terhes:D
mer ugye azt add nekem, amit nem vársz, és otthon találsz.. vagy valami ilyesmi.. és az epizód végén ugyan nem mondják ki, de Pavetta terhes volt a sünlovagtól:D
aztán lányt szült és Geralt nem vitte el.. de a második kötetben ugye mégiscsak összefonódik a sorsa Cirivel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!