Milyen könyvet ismertek amibe pszichikai esetekről szólnak? (főleg a tudathasadásos érdekel, de jöhet bármi más is)
Figyelt kérdés
<olyanra gondoltam mint pl A terápia>2011. júl. 20. 16:42
1/5 anonim válasza:
1. babits mihály- a gólyakalifa -ez nagyon tetszett, a végén már magam sem tudtam, hogy melyik a főszereplő igazi énje (ezt azért is szerettem, mert szerintem jobb anyanyelvünkön íródott könyvet olvasni, mint fordítottat, jobban átjön)
2. martha tailor-hipnózis- könyvismertető alapján jónak tűnt, aztán nem is arról szólt, amire számítottam, nem tetszett
2/5 anonim válasza:
Murakami - Kafka a tengerparton
Nekem megvan a könyv, de nem bírtam végigolvasni. Elég furcsa az egész, jól van megírva, de nekem kicsit túl beteg.
3/5 anonim válasza:
Csáth Géza novellái; nekem még mindig ezek a kedvenceim ^ˇ
4/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!