A Pottermore weboldal mire szolgál?
Nem vagyok még olyan perfekt angolból, nem igazán értem mit mondd Rowling.
Valaki tudna segíteni lefordítani,hogy miről van szó?
www.pottermore.com
Én nekem sikerült :) Már csak a 3.emailre várok amivel be lehet jelentkezni,de olvastam pár facebookos oldalon,h. mik vannak.
Például: saját pálcát kapsz az elején,aztán beosztanak egy házba meg lehet ismerősnek jelölgetni egymást :) Jajj nagyon várom már,hogy bejuthassak :D
Már én is bent vagyok kb. 1hónapja :) nagyon jó.végig játszottam 2nap alatt és most nyugisan elolvasgatom a háttérinfókat.Annyira jó,hogy lehet gyűjteni pontokat meg bájitalt főzni *-* imádom :) Csak azt sajnáltam az elején,hogy hollóhátas lettem,de örülök neki :D
Utolsó válaszoló(azt hiszem): Most még egy darabig a béta tesztelők hazsnálhatják az oldalt.Elvileg októberben nyílt volna de sokszor nem működik rendesen(lassú stb) ezért még fejlesztgetik és csak akkor szeretnék mindenki számára elérhetővé tenni ha tényleg elbírja majd a sok regisztrációt ,aktivitást.Ugyanis egy időben mikor egyszerre sok béta tesztelőt engedtek be az oldalra mindig lefagyott,nem működött rendesen.Igaz mára már mindenki bejutott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!