Mennyire azonos a Vámpír naplók regény és sorozat feldolgozás eseményileg?
Nagyon sok a különbség,párat leírok
Elena szőke
A könyvben van sok olyan szereplő akit a filmből kihagytak
Elenának húga van
Alaric fiatalabb és nincs felesége
A könyvbe vannak démonok,alvilág
Stefan egy panzióban lakik
A 2.évad egyáltalán nem hasonlít a könyvhöz,de az első évad sem.
Nagyon mások rengeteg különbség van köztük.
Érdemes elolvasni a könyvet,mert más de nagyon jó.
Talán 10 részes lesz a könyv.
Először mikor olvastam a könyvet nem annyira tetszett,mert túlságosan össze hasonlítottam a filmmel. Meg sem akartam venni a folytatást, de aztán meg gondoltam maga és most már a 6. részt olvasom.
Ha szeretnéd,hogy több különbséget is leirjak akkor irhatok még de ha el akarod olvasni akkor inkább nem irok :)
Hú köszi szépen :D
Írhatsz még ha van kedved, mert igazából azon filózok melyikbe kezdjek bele..de ha tök más akkor valszeg megéri mindkettőt olvasnom/néznem.
Csak ha mondjuk teljesen ugyan az , akkor nem kezdek bele mindkettőbe, mert nem szeretem újranézni amit már olvastam egyszer.
Első vagyok.
Szerintem a könyv és a sorozat is nagyon-nagyon jó.
Érdemes elolvasnod/megnézned.
Nagyon mások,de az nem baj.
Inkább nem irok többet a könyvről,mert ha elolvasod nem lenne jó ha előre tudnád mi lesz benne :)
Hát az már tuti, hogy a sorozatot megnézem, érdekel a könyv is, előnye, hogy nem kell évadokat várnom, olvashatom rögtön a kövit xD
Köszi a segítséget :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!