nem csak 10-13 éves kislányok olvassák a Vörös Pöttyös könyveket(halottam olyanrol is 25 éves vagy 56 éves olvassa).én speciál 14 vagyok és nem azért olvasom mert gyorsabban fel akarok nőni.ennek semmi köze a felnövéshez.szerintem ezek a könyvek egy olyan világot tárnak elénk amiben majdnem mindenki szivesen élne.
2011. dec. 14. 19:34
12/18 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem írtam, hogy csak ők olvassák. A célközönség a 16 éven felüliek, és nem azért, mert horror lenne - az Alkonyat különben sem horror -, hanem azért, mert sokszor olyan témákat bocolgatnak azok a könyvek, amiket egy 13 kislány még nem ért meg. És, hogy mi köze a felnövéshez? Jó, a 13 éves már érettebb, de a 10-11 éves mégiscsak gyerek, és miért nem jó neki az a könyv, amit az ő korosztályának írtak, mint a Jacqueline Wilson könyvek vagy a Lufi és Szamóca?
2011. dec. 14. 21:31
13/18 anonim válasza:
13 vagyok, és vagy öt Vörös Pöttyös könyvem van :D
Mondjuk a koromnál jóval érettebb is vagyok, de rengeteg velem egykorú ismerősöm olvas ilyen könyveket... :D
2011. dec. 28. 21:41
14/18 anonim válasza:
Előző vagyok, és csak annyit akarok mondani, hogy tök sok könyvön ott van, hogy pl. "14 éves kortól". Szóval olvashatja még egy 13 éves , vagy netán egy 12 éves is :D Ez nem a felnőtté válásról szól (ahogy előttem is írták)
"Miért akarnak minél gyorsabban felnőni?" Tény, hogy van olyan Vörös Pöttyös könyv, ami a felnőtteknek való, de sok olyan is van, amit olvashat egy tini is...
2011. dec. 28. 21:44
15/18 anonim válasza:
Úristen.Ezen most nagyon felhúztam magam.Most komolyan mi jogon határozod meg,hogy ki mit olvasson?Komolyan mondom a pofám leszakad!
2012. márc. 4. 19:05
16/18 anonim válasza:
Én 14 leszek és imádom a vörös pöttyös könyveket mindet ami NEM A TWILIGHT azt egyszerűen utálom. Az első amit olvastam az Kelley Armstrong Szellemidéző-je volt és én beleszerettem. Azóta elolvastam a sorozatot és úgy gondoltam ezek a vörös pöttyösök csak nem olyan rosszak. azóta olvastam a csitt-csitt-et a fallen-t a jóslatok hálójábant a vér szavát és rengeteg mást és imádom őket. És nem azért mert fel akarok nőni. Egyszerűen csak olyan történetek vannak bennük amik érdekesek és megnyerőek. És szerintem a 12-13 évesek már nem olyan kislányok...el tudják dönteni hogy mit akarnak olvasni. Amúgy meg inkább örülnének annak hogy olvasnak a gyerekek és nem a tv-t vagy a gépet bámulják
2013. márc. 26. 20:05
17/18 Fitos Emese (Mesi) válasza:
Bevallom ez a kérdés nagyon rosszul esett. Én sosem szerettem az ilyen fajta "könyveket". Mindig is a színvonalasabb művek után kutattam. (Nem muszáj ám minden tizenévest egy kalap alá venni.)
13/L
2013. nov. 26. 17:42
18/18 anonim válasza:
Talán mert azokat szeretik?
Én a Vörös pöttyös könyvek közül csak Bree Tanner rövid második életét olvastam (de semmire nem emlékszek belőle, annyira meghatározó volt...), de azt is csak az Alkonyat filmek miatt. A filmeket meg a vérfarkasok miatt néztem, mert az alakváltást mindig is szerettem. Nem kell ebbe ilyen felnövéses hülyeségeket belelátni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!