Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Vámpírnaplóknak lesz 8....

A Vámpírnaplóknak lesz 8. része könyvben?

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 11:41
 1/5 anonim válasza:
Elméletileg. a 7 már megjelent
2011. júl. 12. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
a 7. nemrég jelent meg, és állítólag lesz 8. is, sőt, azt mondják 10 részes lesz- ajánlom, hogy minimum egy folytatás legyen, de úgyis lesz: túl sok a befejezetlen szál, így nem hagyhatja abba egy tehetséges író. :)
2011. júl. 13. 13:47
 3/5 anonim válasza:
remélem hogy lesz könyvben 8.rész.. a 7. részben sok elvarratlan szál maradt... így nem lehet vége...
2011. júl. 29. 21:45
 4/5 anonim válasza:
úúúristen én nem birom már ki..nekem szükségem van már a 8. részre, és nagyon remélem, h lesz :D remélem h elena és demon lesz majd a végén a nyerő páros :D:D nekik együtt kell lenni :P:D remélem igaza lesz az előttem szólóknak, és lesz 8.rész, de annak még jobban örülnék, ha még több lenne :D a legjobb könyvsorozat :D:D
2011. aug. 15. 23:57
 5/5 anonim ***** válasza:
hát én is remélem hogy lesz 8. rész!a hetediket már kiolvastam (2 nap alatt) szerintem lesz 8. mert az sem derült ki mi lett Caroline -nel.
2012. jan. 3. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!