Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok egy izgalmas...

Ajánlanátok egy izgalmas könyvet, utazáshoz?

Figyelt kérdés

Hamarosan felmegyek Pestre, de az út 3 órás. Szívesen olvasnék közben, hogy ne unatkozzak. :)

Igazából bármilyen témakörben írhattok. Szeretem a csajos könyveket, mint pl. a Fejős Éva könyvek, de legutóbb mondjuk a Mocskos Melót olvastam, és azt is imádtam. :)

2011. júl. 5. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:

James Ellison , David Koepp - Pánikszoba

CharlaineHarris -True blood sorozat

Monika Feth -Eperszedő

Kelley Armstrong -The summoning

2011. júl. 5. 13:03
 2/4 anonim válasza:

Daphne Du Maurier: A Manderley-ház asszonya

Talán, láttad az ebből készült Hitchcock filmet. Lebilincselő olvasmány, borzongató elemekkel, nagyszerű tájleírással.

2011. júl. 5. 14:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha szereted a történelemmel kapcsolatos romantikus regényeket akkor ezt ajánlom: Philippa Gregory: A másik Boleyn lány. Legjobb könyv, imádom.

Krimik közül Agatha Christie a legjobb vagy Dan Brown ( az Angyalok és démonok az egyik legjobb könyv a világon), de ha a csajos könyveket szereted akkor pl. Meg Cabot összes regényét tudom ajánlani:)

2011. júl. 7. 16:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, jó könyveket mondtatok. :))
2011. júl. 8. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!