Valami hasonlot tudtok ajanlani?
Monika Feth -Eperszedő
Tara Moss -Fétis
Hát, én eddig olvastam már egy pár Nore Roberts könyvet, és azt szeretem benne, hogy ott nem csak romantika, de sokszor még egy kis krimi is van, ami az egészet izgalmassá teszi...
én is 16/L vagyok, ugyh sztem neked is tetszeni fog:D
Amik konkrétan ajánlok (bár kb minden könyve jó lehet, meg hát amit találsz ott, azon múlik:)
- Holdfogyatkozás: az eleje kicsit vontatott, de ott a vége nagyon jól csattan és a szerelmi része is érdekes:)
- Hold árnyéka I-II-III: ezt nagyon szeretem, mind a hármat egymás után olvastam és le se tudtam tenni... krimi+romantika... a legjobbak:)
- az O'Hurley család, ez is egy sorozat, sorban így vannak: Veszélyes kanyar, Tánclépésben, Lángoló jég, Zabolátlanul (ezek is az egyik kedvenceim, mert 4 testvérről szól, és mindben van egy kis titkolózás... a 3. és a 4. a legjobb, de az első kettőt is érdemes elolvasni:)
Nah, hát egyenlőre ennyi, mert a többi csak ezek mögé mérhető (már amelyiket olvastam:)... Jó szórakozást:D
előző vagyok:
Nora Roberts (véletlenül e-vel írtam, bocsika:)
Nekem nagyon tetszett a Virágot Aljernonnak, Leslie L. Lawrence könyvei (főleg a Lebegők), Stephen King könyvei (főleg a Ragyogás, Narnia Krónikáki (a könyvek jók, a filmek kiábrándítóak), és Darren Shan könyvei (Démonvilág-sorozat, Vámpír Könyvek, Kojaszan, Város trilógia).
Remélem, segítettem. ^^
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!