Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valami hasonlot tudtok ajanlani?

Valami hasonlot tudtok ajanlani?

Figyelt kérdés
Holnap megyek konyvtarba es szeretnek a megszokott ironom konyve melle venni egy masik fajtat is h ne mind romantikust olvassak egymas utan.Danielle Steel konyveit sorra veszem es olvastam egy krimit Sally Hunter-rol es tetszett,ezekhez esetleg hasonlo konyvetet ha tudnatok ajanlani az nekem nagyon jo lenne :D (sajnos a rossz h a magyar irok nem nagyon nyertek el tetszesemet irasi stilusukkal).Csak meg annyit h szinte zabalom a konyvetek mert 30 oldalast 2 nap alatt kepes vagyok kivegezni (amit regen nem csinaltam) es ezert szeretnek otleteket =) amugy 16/L
2011. jún. 29. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
30 oldal max 1 óra... mindegy... mondjuk Nora Roberts ?
2011. jún. 29. 20:38
 2/7 A kérdező kommentje:
bocsika hibaztam nem 30 oldal hanem 300.
2011. jún. 29. 20:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Monika Feth -Eperszedő

Tara Moss -Fétis

2011. jún. 30. 11:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát, én eddig olvastam már egy pár Nore Roberts könyvet, és azt szeretem benne, hogy ott nem csak romantika, de sokszor még egy kis krimi is van, ami az egészet izgalmassá teszi...

én is 16/L vagyok, ugyh sztem neked is tetszeni fog:D

Amik konkrétan ajánlok (bár kb minden könyve jó lehet, meg hát amit találsz ott, azon múlik:)

- Holdfogyatkozás: az eleje kicsit vontatott, de ott a vége nagyon jól csattan és a szerelmi része is érdekes:)

- Hold árnyéka I-II-III: ezt nagyon szeretem, mind a hármat egymás után olvastam és le se tudtam tenni... krimi+romantika... a legjobbak:)

- az O'Hurley család, ez is egy sorozat, sorban így vannak: Veszélyes kanyar, Tánclépésben, Lángoló jég, Zabolátlanul (ezek is az egyik kedvenceim, mert 4 testvérről szól, és mindben van egy kis titkolózás... a 3. és a 4. a legjobb, de az első kettőt is érdemes elolvasni:)

Nah, hát egyenlőre ennyi, mert a többi csak ezek mögé mérhető (már amelyiket olvastam:)... Jó szórakozást:D

2011. jún. 30. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:

előző vagyok:

Nora Roberts (véletlenül e-vel írtam, bocsika:)

2011. jún. 30. 13:09
 6/7 A kérdező kommentje:
koszi szepen,akkor ra fogok akadni Nora Roberts konyveire=)
2011. jún. 30. 19:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszett a Virágot Aljernonnak, Leslie L. Lawrence könyvei (főleg a Lebegők), Stephen King könyvei (főleg a Ragyogás, Narnia Krónikáki (a könyvek jók, a filmek kiábrándítóak), és Darren Shan könyvei (Démonvilág-sorozat, Vámpír Könyvek, Kojaszan, Város trilógia).

Remélem, segítettem. ^^

15/L

2011. júl. 1. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!