Milyen "Vörös Pöttyös" könyveket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Gondolok itt Twilight-félére, vagy ma fejeztem be a "Tizenhárom okom volt..." c. könyvet. Romantikus, fantasy egyben, olyan könyveket, amit nem tudsz letenni annyira izgalmas.2011. jún. 29. 17:15
1/9 A kérdező kommentje:
És ha már mondtok, akkor hol tudom letölteni őket? Köszi előre is a válaszokat!
2011. jún. 29. 17:17
2/9 anonim válasza:
Libba Bray: Rettentő gyönyörűseg trilológia. Nekem az egyik kedvenc könyvem! Izgalmas és szép.
3/9 anonim válasza:
Vámpírnaplók. Az első könyvet monjuk én nem olvastam de a többist igen (6db)
4/9 anonim válasza:
Az eperszedő
Twilight saga
Tizenhárom okom volt...
Pokoli báléjszakák
5/9 anonim válasza:
első vagyok. iratkozz be a legközelewbbi könyvtárba és onnan ingyen kiveheted.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, a nagyját már olvastam. Könyvtárból már kihoztam az összes vörös pöttyöst, ami megvan, és azért kérdeztem, hogy esetleg online hamarabb be tudom szerezni, van ebook-om, és tudnám azon olvasni, igaz nem olyan hamisítatlan élmény, mintha a könyvet fognád a kezedbe, de így is jó. A 13 okom volt... nagyon nagyon tetszett, ma olvastam el a Mentsük meg Júliát! az is nagyon jó, twilight összes részét elolvastam, vámpírnaplók is...És esetleg valami más ami ilyen hősszerelmes-romantikás-fantasy?
2011. jún. 29. 23:13
7/9 anonim válasza:
evernight, az ejszaka haza (nem voros pottyos de nagyon jo szinten vampiros romantikus) meg az inni es elni hagyni azse voros pottyos de vampiros romantikus es erotikus :D
8/9 anonim válasza:
NAGYON IZGALMASAK:
Maggie Stefvater-Shiver,Linger
Polly Shulman-Rajongás
Sebastian Fitzek- A terápia
Cassandra Claire-Csontváros, Hamuváros, Üvegváros
Suzanne Selfors-Mentsük meg Júliát!
Stephenie Meyer-A burok
John Ajvide Lindquist-Hivj be!
---------------------------------
KEVÉSBÉ IZGALMASAK:
Monika Feth - Az eperszedő
9/9 anonim válasza:
Libba Bray: Rettentő gyönyörűseg trilológia
Igazi fantasy könyv, belefeletkezel, mintha ott élnél. Csodálatos! Kedvenc könyveim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!