Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvastátok már valamelyiket?...

Olvastátok már valamelyiket? Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Vagy mondjuk milyen hasonlót ismertek?

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 29. 16:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
ti kedvenceitek?
2011. jún. 29. 18:44
 12/19 anonim válasza:
Csitt csitt-et olvasd,az a legjobb. ;)
2011. jún. 29. 18:49
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem ebből a 13 okom volt és a No és én tetszik a leginkább bár egyiket sem ismerem...

De csatlakozom az elsőhöz, Vavyan Fablet nem akarsz olvasni? nagyon jó! pl: Mesemaraton, Nászjelentés, Álmok tengere... mind rohadt jó könyv... rengeteg könyve van, és én mindet imádom. Próbáld meg! Kegyetlen jól ír!

16/L

2011. jún. 29. 18:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Én az Eperszedőt olvastam, kb pár óra alatt kivégeztem, nagyon tetszett :)
2011. jún. 29. 19:22
 15/19 anonim ***** válasza:

Csitt Csitt, Tizenhárom okom volt, Az eperszedő - nagyon jók, mind a hármat ajánlom :)

No és én - még nem olvastam de lehet,hogy megveszem elég jó a tartalma

2011. jún. 29. 19:57
 16/19 anonim ***** válasza:

Az én nagy kedvenc trilógiám R.A Salvatore Otthon, Száműzött és a Menedék könyvei. Utána is van még sok jó rész.

Én elsőnek a Menedék-et olvastam (ez az első trilógia 3. része), de aki nem ismeri ezeket a könyveket, annak szintén azt javaslom, hogy ezzel kezdje. 16 éve már, hogy először olvastam, de mindig a legjobb könyvek közt fogom számon tartani ezeket a könyveket.

Ez a fantasy műfajon belül is tényleg etalon. Egy nagyon művelt magyar-történelem szakos tanár leszólt engem egyszer, hogy fantasy-t olvasok. Az egyiket kölcsön adtam neki, az egész sorozatot végigolvasta! ;-)

2011. jún. 30. 17:23
 17/19 anonim ***** válasza:

Akinek idegen a fantasy, mint műfaj, annak is javaslom, hogy a Menedéknek csak az első két fejezetét olvassa végig, utána nem fogja letenni!

A történet egy kitaszított sötételf kalandjait követi végig, akit a saját fajtája legszívesebben megfojtana ha a kezük közzé kerülne, mert nem olyan mint ők, a felszínlakók pedig ugyanezt tennék vele, mert azt hiszik, hogy ő is ugyanolyan aljadék, mint a többi fajtája beli.

2011. jún. 30. 17:28
 18/19 A kérdező kommentje:

pénteken elkezdtem olvani a Stephen King - Ragyogást.

De letöltöttem az 1. három könyvet is szeretném majd azokat is elolvasni. :D

2011. júl. 3. 18:22
 19/19 Remixa válasza:
Az első hármat olvastam és én az elsőt ajánlommm!
2011. júl. 22. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!