Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kell megint fizetnem beíratkoz...

Kell megint fizetnem beíratkozási díjat?

Figyelt kérdés
több mint egy éve íratkoztam be a könyvtárba, megcsinálták az olvasójegyemet, utána még 2x voltam ott.
2011. jún. 27. 09:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs honlapja a könyvtárnak? Ott biztosan akad egy e-mail cím, vagy egy telefonszám, és akkor meg tudod kérdezni. Minden könyvtár más, és más. Nálunk például van éves, és féléves jegy is. Egyszóval, elő a telefont és hívd őket bátran!
2011. jún. 27. 10:11
 2/9 A kérdező kommentje:
nincs sajnos honlapja. Telszámot sem tudok. De nembaj, majd átvonatozok és megkérdezem. :) azért köszi:)
2011. jún. 27. 12:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne viccelj, az olvasójegyen is lennie kell elérhetőségnek. Tel.-számnak min. Kell hogy legyen honlapja is!! Többnyire naptári évre kell beiratkozni, jan-dec. tart az érvényességi idő.
2011. jún. 27. 12:59
 4/9 A kérdező kommentje:
az olvasójegyemet bennhagytam a könyvtárban legutolsó alkalommal. kérdezték hoyg haza szeretném-e vinni, vagy bent hagyom-e. amilyen szétszórt vagyok inkább ottmaradt:)
2011. jún. 27. 13:02
 5/9 anonim ***** válasza:
ha a könyvtárnak nincsen honlapja, az adott váron honlapján ott kell lennie az elérhetőségnek
2011. jún. 27. 13:05
 6/9 anonim ***** válasza:
váron helyett város
2011. jún. 27. 13:05
 7/9 A kérdező kommentje:
na csak meglett:)
2011. jún. 27. 13:06
 8/9 anonim ***** válasza:
nagyszerű :)
2011. jún. 27. 13:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Az nem az ő bajuk, hogy csak kétszer voltál, lejárt, most igénybe akarod venni a szolgáltatást, akkor megint kell fizetni, persze.

És a legtöbb helyen beíratkozástól egy évig, nem januártól van, mint ahogy valaki írta. ^^"

2011. jún. 27. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!