Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki az aki itt könyvet ír?...

Ki az aki itt könyvet ír? Mióta írjátok, ki akarjátok-e adni, milyen műfajú, eddig hány oldal?

Figyelt kérdés

kor, nem? hányadik regény? plusz a fenti kérdések.

én is írok most egy könyvet, aki ír priviben MSN címet, azt felveszem és beszélhetünk a témában.

2011. jún. 26. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Írtam privátot.
2011. jún. 26. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:

-Én írok! :D

-fantasy (nem vámpíros-vérfarkasos-angyalos-darkos, kitalált világos, háborús)

-eddig 23 A/4es oldal

-Kiadni... szép is lenne! :)

-nem számolom hanyadik regény... ált. belekezdek egybe aztán abbahagyom.. de ez más lesz!

- (nem lenézni a kort!!! :) )

16/L

2011. jún. 27. 14:42
 3/8 A kérdező kommentje:
én 13 vagyok..:D
2011. jún. 27. 19:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, firkálgatok jómagam is.

- kb 2 éve firkálgatom, de az is lehet, hogy három, nagyon nem számolom.

- nem akarom kiadni, nem elég jó hozzá.

- regény. kicsit dráma, de egyébként hétköznapi életről szól

- eddig pontosan 292 és fél oldal A/4es méretben

- 18/L

- sokadik, ha azokat is vesszük, amikbe belekezdtem, de nem fejeztem be

Ezt viszont be fogom fejezni, csak kevés rá az időm. Szeretek firkálgatni, jó időtöltés :D

2011. jún. 27. 23:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is írok =)

Az alapötlet 2009 őszén jutott eszembe, de hanyagoltam a történetet, egészen most januárig, amikor háromhetes kórházban tartózkodásom alatt túlságosan is ráértem =D Kifordítottam a sztorit, alig lehet ráismerni. Iskolaidőben nem írtam hozzá, mert két hónapot kellett bepótolnom, de nyáron újult erővel folytatom.

Romantikus-kaland-fantasy

Hátöö... nagyon jó lenne kiadatni, ha kész lesz, talán meg is próbálom, hiszen mit veszthetek vele? =D De előtte a netre töltöm fel néhány megosztóoldalra.

Mivel elég "nagyszabású" műről van szó, ezért előtte alaposan kidolgozom a cselekményt, a háttértörténetet, a világot, ahol játszódik, minden helyszínt és szereplőt. Talán nyáron kész is leszek ezzel a kis háttérmunkával =D Szóval még egy oldalt sem írtam belőle, előtte még tudnom kell, mit és hogyan.

Hányadik? Sokadik. Eddig még egy írásomat sem fejeztem be, pedig negyedikes korom óta írok. Egyszerűen elveszik belőlem a lelkesedés. De úgy érzem, ő az Igazi, az Első =) Biztos vagyok benne, hogy be fogom fejezni.

15/L

2011. jún. 28. 12:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Első "könyvem" akkor találtam ki, amikor még ovis voltam... azt persze nem írtam le, de már akkor is szárnyalt a képzeletem:)

Amióta csak tudok írni, kis meséket írtam, főleg állatokról.

Első komolyabb novellám tizenegy évesen született.

Tizenhárom évesen írtam az első könyvem... még ma is kedvesnek találom...

Tizenhat évesen írtam a második könyvemet... ez már komolyabb témákról szólt.

Volt egy nagyobb szünet, aztán 24 évesen írtam annak a trilógiának az első részét, ami eddig a legtökéletesebben sikerült, minden klappol benne, és ki is szeretném adni persze, csak hát MO-n ez vágyálom. Mindenesetre mindhárom könyv megvan a fejemben. Az első rész 432 A/4-es oldal lett, részben krimi, részben romantika, bár ez utóbbi a fő szál.

Most írom a második részt, de még nagyon a legelején tartok, ez még csak 50 oldal eddig, és valószínűleg hosszabb lesz az elsőnél.

25/N

2011. jún. 28. 12:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is írok, nem is olyan régóta. Komolyabb dolgokat három, három és fél éve írogatok.

Körülbelül fél éve csapott meg az az igazi ihlet szárny, így több történet is kezdett kialakulni bennem, pontosan öt. Majdnem mindet leírtam, ebből kettő hasonló, ugyanis a történet ötlet ugyanaz, csak az egyik akció, fegyverekkel, a másik pedig kicsit hétköznapibb, de abban is maradtak régi vonásai az akciósnak.

Az ötből a legtöbbnek romantikus és akció, de leginkább félig hétköznapi dolgok. Hogyan kell egy-egy nem teljesen tipikus, de nem is ritka szituációban teljesíteni az embereknek. Mondjuk az egyik ebből tipikus brazil-spanyol szappanopera, kit tudja, majd lehet, hogy egyszer a Rosalinda helyett ezt fogják leadni filmes verzióban xD.

Mindegyikbe bele kezdtem, most az egyiket írom nagyon, ami körülbelül olyan 30 A/4-es oldal.

14/L

:)

2011. jún. 29. 10:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 14 éves lány vagyok. Még nyáron ötlött fel bennem a gondolat, hogy jó lenne novellát írni, így leültem és írtam. A novella gondolatánál nem ragadtam le , máris regényről fantáziáltam. Nem találtam ki alap történetet, mindig változtatom , de annyit tudok, hogy egy lány gondolatai uralják a lapokat. A tudatalattijában egy másik világot teremt, ami számára eleinte tökéletes, és kirángatja a szürke hétköznapokból. de egy idő után a kettős élet megviseli és kezd belebolondulni, így választania kell, hogy ki is akar lenni valójában. A tökéletes, hibátlan gyönyörűség, vagy a szeretet teljes, nyomorban élő barát.
2011. jún. 29. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!