Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Önértékelésről szóló könyvet...

Önértékelésről szóló könyvet keresek. Tippek?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok,amely "segít",hogy fejlődjön az önbizalmad, javuljon az önértékelésed, vannak benne jó tippek stb. Ami tényleg hasznos lenne.
2011. jún. 25. 12:16
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem,hogy fiataloknak szóljon,tinédzsereknek. :) De az se baj,ha felnőtteknek szól,olyat is mondhattok.
2011. jún. 25. 12:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Szakkönyv kéne vagy regény, aminek ilyen a mondanivalója?

Mert könyvesboltban vagy könyvtárban könnyen rálelhetsz egy ilyenre, én ma délelőtt láttam egy érdekeset, de ha bővebben kifejtenéd, jobban tudnék segíteni :)

2011. jún. 25. 12:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Valami olyasmire gondoltam,amely a személyiségre,az önértékelésre irányul, főleg a kamaszkori énkép kialakításáról szól, az önbizalomhiány fejlesztésére épül. Ez inkább szakkönyv nem? Nem igazán tudom,ezért kértem tippeket,mert ha bemegyek egy könyvesboltba/könyvtárba nem biztos,hogy a legmegfelelőbb könyvet találom, tényleg olyat szeretnék amely hasznos lehet az ilyen problémák kezelésére. Vannak benne tippek,ötletek stb.
2011. jún. 25. 12:56
 4/6 anonim válasza:

[link]

Itt van egy pár összegyűjtve, én nem olvastam őket, de talán találsz köztük megfelelőt.

Josh McDowellnek van egy jó könyve még. A címe: Az vagyok, akinek mások mondanak? Én ezt olvastam, és engem helyre rázott egy kicsit.

Aztán Dr. James Dobsontól a Felkészülés a serdülőkorra.

Illetve, amit még szintén nem olvastam, de sokan dicsérik:

F. Várkonyi Zsuzsa: Tanulom magam.

2011. jún. 25. 15:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem Csernus Férfi, Nő...

Ha már nem pl 13 éves, akkor simán el lehet olvasni, legalább időben eszmél :D

2011. jún. 26. 16:26
 6/6 A kérdező kommentje:

16 éves vagyok egyébként.

Köszönöm a válaszokat, utánanézek egy-kettőnek.

2011. jún. 26. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!