Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok nekem jó könyveket?

Flora08 kérdése:

Ajánlanátok nekem jó könyveket?

Figyelt kérdés

Témában olyanra gondoltam, ami kicsit félelmetes, misztikus történet. A vámpírtörténetetek nem érdekelnek. Olvastam egy amatőr oldalon egy művet, nagyon tetszett, ehhez hasonló témájú könyvet keresek:)

[link]

2011. jún. 25. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem olvastam bele nagyon a linkbe de remélem megértettem a lényegét a magyarázatból.

Sarah Blakley-Cartwright : A lány és a farkas (nem tudom igazán miről szól, nemrég készült belőle film, de vérfarkasok kapnak benne helyet)

Lauren Kate: Fallen-Kitaszítva

Sarwat Chadda: Az ördög csókja

Kristin Cashore: Fire-Zsarát

Ezeket a vöröspöttyös katalógusból szúrtam ki, nem tudom melyik tetszene neked :)

Félelmetesnek olvashatsz Stephen King-et is, vagy valami krimit, pl. Agathe Christie, Leslie L. Lawrence. Paulo Coelho-t is csak ajánlani tudom, igaz az se nem félelmetes, se nem misztikus :)

14/l

2011. jún. 25. 11:37
 2/4 anonim válasza:

pl J.R.Ward-tól a Feket tőr testvériség összes része. :D eszméletlen jó könyv. :)

Kresley Cole-Vámpíréhség. :)

2011. jún. 25. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:

NAh hát ne vámpíros de misztikus történet nézzük...

Kristin Cashore - Zsarát és a Garabonc most ezzel szemezek, még nem olvastam de Kristintől már a garaboncot igen és az nagyon tetszett nem a mai világban játszódik, hanem kicsit az a középfölde feeling ami a narniában és az eragonban megvan

Aztán még nagyon sokan dicsérik a Cassandra Clare könyveket bár még sose olvastam tőle semmit

van Becca Fitzparticktől a Csitt, csitt ez angyal-témában operál és ha jól rémlik akkor az eleje vissza emlékezés és bukott angyalok (de amúgy a sztori néhol twilight érzetet kelt de nincsenek vámpírok)

aztán ami fantasy és nem romantikus az az eragon (ezerszer jobb mint a film le kell szögeznem... bár már régen olvastam és ne mlett a kedvencem de jó kis könyv... jó vastag XD)

jah és persze Benina (ő magyar írónő) Bíborhajúját csak elsőre tűnik alkonyatosnak... ez annál összetettebb és bonyolultabb sztori persze van romantika... meg szerelem meg boszorkák és démonok...

2011. jún. 25. 15:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Brent Weeks Éjangyal trilógiája^^
2011. jún. 26. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!