Mi a véleményetek erről a könyvről?
Sziasztok!
Érdekelne, hogy olvastátok-e Rhonda Byrne Titok című könyvét? Ha igen, elmondanátok-hogy hisztek-e benne és hogy mi a véleményetek róla?
Előre is köszönöm:)
Szia =)
Szerintem jobban jártál volna az Ezotéria témában, ott sokkal több választ fogsz kapni =D De készülj fel, hogy a fele a válaszadóknak elküld a fenébe, hogy te ilyeneket olvasol.
Én olvastam, a folytatását is, meg sok-sok efféle könyvet. Én hiszek benne, tapasztalom, elértem már néhány dolgot vele. De a tartalmához képest elég drága, ugyanazt megtalálod bármelyik másik vonzással kapcsolatos könyvben, szerintem csak a külcsíny miatt kerül ennyibe. Ettől függetlenül megvettem, nem csalódtam, de a második része, az Erő számomra ezerszer jobban elmagyarázza a dolgokat. Hát, embere válogatja, kinek melyik "módszer" tetszik.
Igen tapasztaltam, csak arra nagyon figyelj, hogy arra ne gondolj, hogy mi az amit nem szeretnél elérni! Mindig arra összpontosíts amit el akarsz érni!
Először csak apróbb dolgokon vettem észre, végül párt is így találtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!