Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek mit olvassak?

Szerintetek mit olvassak?

Figyelt kérdés

Szeretnék angolul olvasni valamilyen könyvet.

Elég jó vagyok angolból, de valami olyasmit akarok, aminek nem túl bonyolult a nyelvezete, hogy könnyebben megértsem :)

Ilyen tiniregényeket, vagy hogy is nevezzem ne ajánljatok, a komolyabb témájú könyveket szeretem :)

13/L

2011. jún. 22. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Jenny Downham-től tudom ajánlani a Before I die-t. Ennek igen komoly a témája. Egy lányról szól, aki leukémiás, és már biztosan meg fog halni. De mielőtt meghal, ki akar próbálni pár dolgot az életben...

Úgy tudom, ennek magyar fordítása amúgy sincs.

2011. jún. 22. 21:29
 2/4 anonim válasza:
Frances H. Burnett: Little princess. Van Oxfordos könnyített változata, de a rendes regény sem rossz! :)
2011. jún. 23. 13:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi :) A Before I Die-t úgy látom egy kicsit nehéz lesz megszerezni, pedig érdekel :( Azért még várom az ötleteket
2011. jún. 23. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Keress könnyitett nyelvezetű regényeket, azokkal érdemes kezdeni.
2011. jún. 24. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!