Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valami jó vámpíros, vérfarkaso...

Valami jó vámpíros, vérfarkasos stb. könyv érdekelne. Ötletek?

Figyelt kérdés
Ja, és nem tudja-e valaki, hogy mi történik olyankor ha egy vérfarkas megharap egy vámpírt? Vagy fordítva?
2011. jún. 22. 21:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Darren Shan Vámpírkönyvei! Nem ilyen gagyi "emberkéntbeleszerettemegyvámpírba/vérfarkasbaésodamegvisszavagyoktőle" könyv, hanem kalandos, izgalmas, a vámpír kultúra tökéletesen fel van építve, nem csak felszínes dolgokról ír. Én a vérfarkasoknak drukkoltam mindig is, de miközben ezeket a könyveket olvastam szívesen lettem volna vámpír.

A Démonvilág sorozat, szintén Darren Shan. Ebben vérfarkasok vannak, bár leginkább démonokról szól. A vége felé egészen belemászik a vérfarkasos dolgokba, egy kicsit morbid sorozat, de olvastatja magát!:) IMádom.

De ha tetszik a romantikus szál ( a felsoroltjaim között nem igazán van romantika), akkor tényleg olvasd a Nightshade könyveket, nagyon jók.

2012. ápr. 8. 16:16
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Egyébként 16 vagyok :)

és az utolsó hozzászólónak: az Alkonyat tényleg elég gyenge, és a 4-ben pedig már nem is csillog a bőre mikor ott ül a napon, szóval erről ennyit..

2012. ápr. 8. 16:18
 13/18 A kérdező kommentje:
A Darren Shan könyvek tényleg nagyon jók, mondjuk én nem olvastam mindet csak egy párat, de az nagyon tetszett
2012. ápr. 8. 16:21
 14/18 anonim válasza:

Alkonyat

Evernigth

Vámpírnaplók

Bree Tanner rövid második élete

2012. ápr. 8. 18:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Interjú a vámpírral.... nagyon jó film, vagyis nekem bejött!
2012. aug. 7. 11:47
 16/18 anonim válasza:
szerintem a legjobb: Lara Adrian : A vámpír: -csókja ,-ölelése,-vére,-éjjele,-bosszúja..és még van egy pár része ennek a könyv sorozatnak. nekem nagyon tetszik.
2013. febr. 17. 21:08
 17/18 dokimate999 válasza:
Szerintem a legjobb vámpíros könyv Bram Stoker-től a Drakula válogatott rémtettei,és Stephen King-től a Borzalmak Városa
2013. aug. 9. 21:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Lestat, a vámpír. Ez az interjú a vámpírral c. könyvneka 2. része, de a nélkül is érteni fogod, én nagyon szerettem, szeritnem jobb mint az első része.
2014. jún. 26. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!