Valami jó vámpíros, vérfarkasos stb. könyv érdekelne. Ötletek?
Darren Shan Vámpírkönyvei! Nem ilyen gagyi "emberkéntbeleszerettemegyvámpírba/vérfarkasbaésodamegvisszavagyoktőle" könyv, hanem kalandos, izgalmas, a vámpír kultúra tökéletesen fel van építve, nem csak felszínes dolgokról ír. Én a vérfarkasoknak drukkoltam mindig is, de miközben ezeket a könyveket olvastam szívesen lettem volna vámpír.
A Démonvilág sorozat, szintén Darren Shan. Ebben vérfarkasok vannak, bár leginkább démonokról szól. A vége felé egészen belemászik a vérfarkasos dolgokba, egy kicsit morbid sorozat, de olvastatja magát!:) IMádom.
De ha tetszik a romantikus szál ( a felsoroltjaim között nem igazán van romantika), akkor tényleg olvasd a Nightshade könyveket, nagyon jók.
Köszönöm a válaszokat :)
Egyébként 16 vagyok :)
és az utolsó hozzászólónak: az Alkonyat tényleg elég gyenge, és a 4-ben pedig már nem is csillog a bőre mikor ott ül a napon, szóval erről ennyit..
Alkonyat
Evernigth
Vámpírnaplók
Bree Tanner rövid második élete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!