A neten jó vámpíros könyv?
Vámpíros könyvek közül a Vámpírnaplók sorozat. De egyébként Maggie Stiefvater Shiver, és Linger c. könyve (vérfarkasos ), és Andrea Cremer Őrzők c. könyve
Innen tudsz letölteni: [link]
Kedvencem nekem is a Vámpírnaplók és az Evernight sorozat.
Neten netmozin az Evernightot le lehet tölteni. és van egy blog még folyamatban van a történet írása de az eddigi fejezetek nagyon tetszenek a címe vámpírkönnyek szóval gondolom lesz benne valami vámpír :D itt a blog ahol elolvashatod: [link]
szerintem nagyonjó :) érdemes elkezdeni :)
Nekem a leges-leges-legkedvencebb vámpíros könyvem (meg úgy egyébként is) az Éjszaka háza sorozat. Imádom =)Egy kötet max. pár napot mesél el, de azt részletesen, izgalmasan, mindig bejön egy fordulat, a két szerző nem kíméli a szereplőket, és amikor ellaposodna a történet, bejön még egy szál... áá, ő a kedvenc =)
És neked, kérdező, melyik a kedvenced?
Köszi a válaszokat, utánuk nézek! :)
Nekem nincs kedvenc, igazából még nem nagyon olvastam vámpíros könyvet de most elkezdtem egyet és elégjó:D
utolsó előtti vagyok
És melyiket kezdted el? =)
Vámpírakadémia:DDD Nagyon jó, 6 részes sorozat, amiben az egészet egy kicsit más szemszögből ismerhetjük meg, persze, itt is a jó és a rossz vámpírok harca a lényeg, (meg persze a félvámpírok) de attól még az egyik kedvencem! Mindenképpen ajánlom, úgyis ha az 1. részt megszereted, a többit se tudod majd letenni:P
Jó szórakozást!
Ha érdekel, itt tudod letölteni az összes részt, (az utolsó, a 6. mégcsak rajongói fordításban van meg, de az is jó és élvezhető, nekem elhiheted:P)
Jeaniene Frost Cat és Bones sorozata utánozhatatlan és a legjobb. Sok vámpíros könyvet olvastam (Emellett nagyon szeretem még a Vámpírakadémiát) de ez ebszolút viszi a pálmát. Benne van minden, aminek egy jó könyvben benne kell, hogy legyen.
Ha kell, küldök linkeket, ahol az első öt könyvet le lehet tölteni.
A Vérvonal első részét én is olvastam, jó volt =)
Kedves utolsó, nekem is el tudnád küldeni a linket? Én is kerestem, de csak az első négyet találtam meg. Előre is köszi =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!