Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Sirius miért nem szökött ki...

Sirius miért nem szökött ki Azkabanból a házimanója segítségével?

Figyelt kérdés
Ugyanúgy megtehette volna, mint a hetesben Harryék amikor megszöktek a Malfoy-házból: odahívta volna Siport Azkabanba, ő meg kivitte volna.
2011. jún. 21. 09:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező ritka szánalmas már ,hogy azért felteszel egy kérdést ,hogy kötekedj. Mi alapján állítanék bármit is,talán olvastam és emlékszem is rá. Ne velünk kötekedj,hanem Rowling-gal idióta.

Onnan mondjuk ,hogy amikor Hepzibah Smith-t megmérgezte a manója ,oda vitték.

Olvasd el a könyveket ha nem emlékszel,ne itt veszekedj. Ha meg képtelen vagy használni a fantáziád,akkor nagyon tudlak sajnálni.

2011. jún. 22. 14:26
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Ja és csak hogy fokozzam, Kupor a házimanót küldi az Azkaban-ba a fia helyett, ő miért nem hoppanált onnan?
2011. jún. 22. 14:29
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem azért teszek fel kérdést, hogy kötekedjek. Az olyanok idegesítenek fel, akik úgy akarnak kioktatni, hogy közben nekem van igazam.

"Kupor a házimanót küldi az Azkaban-ba a fia helyett, ő miért nem hoppanált onnan?"

Mikor is?

2011. jún. 23. 15:43
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Igen,azt elcsesztem. Közben rájöttem ,hogy nem a manót. Mindegy is.

A lényeg az,hogy ha "igazad van" ,akkor minek teszed fel ezt a kérdést? Igenis azért írtad ki,hogy okoskodj,hogy te mire jöttél rá. Ez az igazán nagy gyökérség,drága. :)

És érdekes módon,mindenki más azt mondja nincs igazad,egyedül te hiszed azt ,hogy de igen. Szóval akkor fortyogj magadban,vagy adj be petíciót a Mágiaügyi Minisztériumba,hogy a házimanók kiszabadíthassák az azkaban-i rabokat. :)

Sok sikert!

2011. jún. 23. 17:03
 15/18 A kérdező kommentje:

Nincs igazam? ellenkezőleg, most ismerted be, hogy mit néztél el.

És az sem igaz, hogy senki nem ért egyet velem. Ötletbörzézünk, véleményt cserélünk. Te vagy az egyetlen, akinek ez nem megy, mert hiúsági kérdést csinál belőle, hogy kinek van igaza. Igen, valóban egy logikai bakira jöttem rá és megosztottam - mi a bajod ezzel? Barom.

Írkálhatsz még, ha akarsz, én már le foglak szarni.

Minden jót+

2011. jún. 24. 15:46
 16/18 anonim ***** válasza:
31%

:O Te aztán nem vagy normális az biztos... Nyomorult. Mintha én írtam volna ,hogy "nekem van igazam" Hány éves vagy,olyan 10 körül?

Akkor örülj a fejednek,majd Rowling-nak is meséld be ,talán elhiszi,hogy te jobban tudod ,mint ő maga. :) De ha nem gond én inkább neki hiszek,valamivel nagyobb ember mint te.

Ja és olvasni esetleg meg is tanulhatsz. :)

És nyugi ... nem fogok többet írni a nyomorult kérdésedhez,mert rosszul vagyok a stílusodtól,te szánalmas idióta. :)

Minden jót. :)

2011. jún. 24. 19:36
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehet hoppanálni az Azkabanból.
2011. jún. 24. 20:48
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én arra gondolok, hogy ugyanolyan korlátozás alatt áll a hoppanálás az Azkaban területén mint a Roxfortén.
2011. jún. 24. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!