Ki tagja a PonyClubnak?
Figyelt kérdés
mennyi most a tagdíj?2011. jún. 20. 23:25
1/3 anonim válasza:
Tagsági díj nincs, csak akkor kell fizetned ha megveszed a csomagokat. A www.ponyclub.hu-n biztosan írja.
2/3 anonim válasza:
én régen voltam tag és tényleg akkor kel fizetni ha kijön a csomag. de lemondtam már mert lovam nincs így a lovas felszerelések nem érdekelnek de a könyvek jók voltak. volt ami megsiratott :)
3/3 A kérdező kommentje:
igen tudom hogy csak akkor kell fizetni amikor kijön a csomag..és nem minden csomagot kell megrendelni csak amelyiket szeretném..én is voltam tag 2 éve és akkor 4-5000 ft volt a csomag..kíváncsi vagyok hogy azóta emelkedett-e és ha igen mennyit :)
nekem sajnos még mindig nincs lovam, de nagyon jó kis dolgokat küldtek, főleg a könyvek tetszettek nekem is. :)
2011. jún. 22. 00:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!