Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol tudnék én Garfield "könyvh...

Hol tudnék én Garfield "könyvhöz" jutni?

Figyelt kérdés
Régebben volt több részes kis zsebkönyve Garfieldnak, meg több féle könyvet is láttam, most pedig hiába keresem az Alexandrákban (3ban próbálkoztam) hiába keresem bármilyen netes könyvesboltban, mintha eltűnt volna. Valakinek van valami tippje, hol akadhatnék ilyesmire (nem internet, ajándékba kellene, szép kis ajándék lenne egy egy soros link :))? Egy kötetem ami megvan, azt úgy kell elképzelni, hogy egy kb 15*8 centis könyvecske, oldalanként 3x3 kis kép van, mint a rendes, sima Garfield, ami néhanap látunk. Na ilyesmit vadásznék én!
2011. jún. 19. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
43%
...szemétben.....
2011. jún. 19. 20:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Veled ellentétben én nem szoktam ott kutatni :)

Más esetleg értelmes válasz? Más, esetleg értelmes lénytől?

2011. jún. 19. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Régebben nekem is voltak ilyen könyvecskéim. :)

Esetleg újságárusoknál érdeklődj, ők sok mindent meg tudnak szerezni. Vagy még itt nézz körül: [link]

2011. jún. 19. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Antikváriumban. Pl.:

[link]

2011. jún. 21. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!