Milyen ifjúsági regények léteznek?
Figyelt kérdés
Patricia schröder-en kívül szeretnék ifjúsági regényeket olvasni de nem tudom hogy keressem őket.:/ Az írók neve kellene.:)2011. jún. 15. 15:16
1/8 anonim válasza:
Mondjuk erre találták ki a könyvesboltok honlapjait meg a kategóriákat -.-
2/8 A kérdező kommentje:
Ilyen oldalak már köszi de néztem...És ez is köztük volt.://
2011. jún. 15. 15:22
4/8 anonim válasza:
Ally Carter(főleg a Ha megtudnád,hogy szeretlek,meg kellene öljelek és a folytatása),Cecily von Ziegesar(v hogy kell írni...:D),Meg Cabot,Lisi Harrison(Klikk 1-4 főleg) és most többet nem tudok,de ha bővebben szeretnél róluk beszélni vagy ha más típusú könyveket(is) szeretnél,akk írj priviben.:)
5/8 anonim válasza:
Leiner Laura(Szent Johanna Gimi)
G. Szabó Judit
Szabó Magda(Abigél, Álarcosbál)
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a tippeket..Biztosan el fogom olvasni őket és nemsokára egy tőlem származó írással is találkozhattok..:D:P
2011. jún. 23. 18:42
7/8 Sárkányfűárús válasza:
Vakáció a halott utcában
Tüskevár
Téli Berek
Keress rá...nagyon jó kis könyvek!:)
8/8 anonim válasza:
Kertész Erzsébet a mai napig imádom a könyveit, írt egy csomó történelmi regényt nőkről, és iszonyú élvezhetőek gyerekként is- én 13 évesen olvastam őket :D
De pl a Szamóca lányok nem történelmi és nagyon szeretem.
Történelmi pl:
Szendrey Júlia, Teleki Blanka, A lámpás hölgy...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!