Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Lesz a Twilightnak új része?

Lesz a Twilightnak új része?

Figyelt kérdés

úgy tudom hogy az író elkezdte az első részét megírni edward szemszögéből, de kikerült az internetre és befejezte

ez tényleg így van?

lesz új része?

2011. jún. 3. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez tényleg így van. De nem baj. Én azt hallottam, hogy ír egy új könyvet, ami Jacob és Renesmee szerelméről szól. De ez lehet csak pletyka.
2011. jún. 3. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Remélem nem.

És a hamit az előző írt, tényleg megjelenik, le fogom hányni a pultot... :P

2011. jún. 4. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Wáá istenem, könyörgök, legyen pletykaaa xD

Mondom ezt én, aki csak az eclipset nyolcszor olvastam :D Azért mondom, mert annyira megfájdult a hátam, hogy egy hétig nem bírtam állni a sok fekvéstől, amit az olvasása közben csináltam xD

Amúgy az edwardosnak én olvastam az első asszem három fejezetét, és nem egy nagy mű.

Amúgy a címe Midnight Sun

2011. jún. 5. 09:47
 4/6 osztika válasza:

A midnight sun-t valaki feltette a netre ezért abbahagyta, és valószínűleg nem is fogja befejezni anit én nagyon sajnálok :( mert szerintem nagy jó ami eddig megvan!!

Itt van a link ahol elolvashatod az elkészült 12 fejezetet: [link]

2011. jún. 6. 20:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Összesen 7 része van nem 5
2011. jún. 11. 11:34
 6/6 osztika válasza:
Mi az a másik 2??
2011. jún. 12. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!