Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok nekem ilyen...

Ajánlanátok nekem ilyen könyveket?

Figyelt kérdés
15 L vagyok, és szeretném ha ajánlanátok nekem olyan regényeket vagy egyéb műveket (novella, elbeszélés, vers), amelyek a családról, szerelemről, iskolai életről szólnak. Lehet szomorúbb hangvételű, és klasszikusabb stílusú, mert a 2000-es regényeket személy szerint kifejezetten utálom (pl. Alkonyat, Vámpírnaplók, 13 okom volt stb). Tetszett pl. a Légy jó mindhalálig, az Abigél, az Orsolya Méhes Györgytől... Normális válaszokat kérek! Köszi!:)
2011. máj. 29. 22:16
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
am nem kell egyszerre szerelmes, családi, és iskolai életről szóló regény legyen. Ezek közé képzeletben tegyétek ki a VAGY kötőszót! :)
2011. máj. 29. 22:18
 2/12 anonim ***** válasza:
Büszkeség és balítélet?
2011. máj. 29. 23:15
 3/12 A kérdező kommentje:
köszi, de olvastam már.
2011. máj. 30. 07:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés biztos FAKE:D
2011. máj. 30. 20:21
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem a kedvenc régebbi regényem Gergely Mártától A mi lányunk. Vagy ötször elolvastam. Szól a családról, az iskoláról is. Szerelemről... igen, van benne egy-két szál, de nem a leglényegesebb.

A történetet nem írom le, de itt egy link: [link]

2011. máj. 30. 21:06
 6/12 anonim ***** válasza:

Stephen King - Ragyogás ? :D

Végül is ez is egy családról szól.

Vagy talán tőle a Carrie - Ez úgy nagyjából az iskolai életről szól. Bár nem tudom hogy ez a stílus mennyire fog meg téged.

15/F

2011. máj. 30. 21:09
 7/12 A kérdező kommentje:

20:21 miért lenne fake?

az utolsó két válaszolónak pedig köszönöm, majd utánanézek a könyveknek :)

2011. máj. 30. 21:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Csak viccből írtam, mert utálod a korosztályod slágerkönyveit és kötelezőket olvasol. Sallinger Zabhegyezőjét ajánlom.
2011. máj. 30. 21:32
 9/12 A kérdező kommentje:

okés, hát ilyen emberek is vannak :D

amúgy a Zabhegyezőt már sokan ajánlották, azt hiszem majd kiveszem a könyvtárból. köszi.

2011. máj. 30. 21:33
 10/12 anonim válasza:

Elizabeth wurtzel: procac-ország

Meg is van filmesítve. igaz történet

szerintem fantasztikus törtnénet, de kell egyfajta hangulat hozzá. Olvasd el!

Az abigélre mondjuk nem hasonlít, de a vámpírnaplókra se:D

2011. máj. 30. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!