Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok jó könyveket? 14/L

Ajánlanátok jó könyveket? 14/L

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 22:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ki ne hagyd Michael Ende: Momo című könyvét... Felnőtteknek is ajánlom. Itt online is olvasható, bár nem hasonlítottam össze a papír alapú könyvvel:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. máj. 29. 10:51
 12/22 anonim válasza:
Én ajánlom neked az összes Vörös Pöttyös könyvet. Tuti siker, soha nem lehet őket megunni. Nincs köztük rossz könyv, de persze lehet hogy neked nem a stílusod. :))
2011. máj. 29. 16:31
 13/22 anonim ***** válasza:

Két év múlva: Quo vadis

18 után:Philip K. Dick,: Összes

Morgan, R.: Valós halál

King,S.: Ragyogás, Az

A fenti művek élvezetéhez Intelligencia, és némi előolvasottság szükséges.

Ha megirod mi érdekel, ajánlok mostanra.

2011. máj. 29. 21:33
 14/22 anonim válasza:
Rejtő Jenő könyvei :D
2011. máj. 29. 22:41
 15/22 anonim válasza:
Stephanie Meyer Twilight, Nwe Moon, Eclipse, Brkaing Dawn, Vámprnaplók 1,2,3,4, Molnár Ferenc A pál utcai fiúk, Evermore 1,2,3,4
2011. máj. 30. 13:36
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszii a válaszokat, na most aztán lesz mit olvasnom. :)))
2011. máj. 30. 15:02
 17/22 anonim válasza:

Anthony Horowitz könyvei,Az összes Vörös pöttyös könyv többek között nagyon jók:Vértestvérek,A világ a te szemeddel,A szörnyszívű.

Leony Snicket könyvei stb.

2011. máj. 30. 15:37
 18/22 anonim ***** válasza:
Egy 14 évessel nehogy elolvastassátok a Bűn és bűnhődést...az egy fantasztikus könyv, de úgy 16 körül érti meg az ember igazán. Így max. megutálja, ha elkezdi olvasni...
2011. máj. 31. 15:29
 19/22 anonim válasza:

Horváth Roxi!Nah a 13 okom volt az nagyon jó!!

Ja és én is elolvastam a Bűn és Bűnhődést nagyon jó könyv,megértettem és mégsem vagyok 16,se 14 hanem...12!

2011. máj. 31. 16:15
 20/22 anonim ***** válasza:

Nagyon habitus-személyiségfüggő.

Én pl. Verne-t, ami zseniális, leányoknak nem ajánlanék, persze ha türelmes típus, és elviseli a 20 oldalas környezet-leírásokat, bele tudja magát élni az adott korban fontosnak tűnő dilemmákba, melyeket mi már megmosolygunk, akkor akár Jókait is olvashat. Remélem Fekete Istvántól, Gárdonyi Gézától, Molnár Ferenctől olvastál már. Nem egy-egy könyvet írtak!

Stanyislav Lem sem maradhat ki, ha a scifi-fantasy javát ismerné meg az olvasó; hogy lehet színvonalasan is csinálni BÁRMELY műfajt, ami adott esetben csak keret a mondanivaló befoglalására, elemzésére, ugyanez King legjobb időszakában, mikor a horror másodlagos és nem magáért való, hanem csak keret, az ütős mag köré.

Ja és az ULTIMATE sci-fi padódia, mindennek alfája és omegája a műfajban: Tőke Péter: Veszélyes idősík. Ez a példa arra, hogy akkor is lehet kíváló könyvvet írni, ha az üzenet," Erre verted volna magad? Ugyan! Tegyél rá."

2011. jún. 1. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!