Ajánlanátok jó könyveket? 14/L
Ki ne hagyd Michael Ende: Momo című könyvét... Felnőtteknek is ajánlom. Itt online is olvasható, bár nem hasonlítottam össze a papír alapú könyvvel:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Két év múlva: Quo vadis
18 után:Philip K. Dick,: Összes
Morgan, R.: Valós halál
King,S.: Ragyogás, Az
A fenti művek élvezetéhez Intelligencia, és némi előolvasottság szükséges.
Ha megirod mi érdekel, ajánlok mostanra.
Anthony Horowitz könyvei,Az összes Vörös pöttyös könyv többek között nagyon jók:Vértestvérek,A világ a te szemeddel,A szörnyszívű.
Leony Snicket könyvei stb.
Horváth Roxi!Nah a 13 okom volt az nagyon jó!!
Ja és én is elolvastam a Bűn és Bűnhődést nagyon jó könyv,megértettem és mégsem vagyok 16,se 14 hanem...12!
Nagyon habitus-személyiségfüggő.
Én pl. Verne-t, ami zseniális, leányoknak nem ajánlanék, persze ha türelmes típus, és elviseli a 20 oldalas környezet-leírásokat, bele tudja magát élni az adott korban fontosnak tűnő dilemmákba, melyeket mi már megmosolygunk, akkor akár Jókait is olvashat. Remélem Fekete Istvántól, Gárdonyi Gézától, Molnár Ferenctől olvastál már. Nem egy-egy könyvet írtak!
Stanyislav Lem sem maradhat ki, ha a scifi-fantasy javát ismerné meg az olvasó; hogy lehet színvonalasan is csinálni BÁRMELY műfajt, ami adott esetben csak keret a mondanivaló befoglalására, elemzésére, ugyanez King legjobb időszakában, mikor a horror másodlagos és nem magáért való, hanem csak keret, az ütős mag köré.
Ja és az ULTIMATE sci-fi padódia, mindennek alfája és omegája a műfajban: Tőke Péter: Veszélyes idősík. Ez a példa arra, hogy akkor is lehet kíváló könyvvet írni, ha az üzenet," Erre verted volna magad? Ugyan! Tegyél rá."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!