Jó ajándék ez szülinapra egy barátnőnek?
Nem ismerem a barátnődet, de te azt írtad hogy képekkel díszíti a szobáját. Namármost, ha a falon nem unja meg őket, akkor egy könyvbe miért tenni? Különben is, ha nem tetszik neki a könyvbe, kivág egy-két szépet és azt is kirakhatja a szobára (gondolom, ha te nem bánod) Szerintem egyáltalán nem volt hülyeség, sőt, ez azt mutatja, hogy jól ismered a barátnődet, sokat jelent neked, ha még ezen is így tépelődsz:) (meg h 10eFT... nem azért de ma már nem sokan költenek ennyit egy barátjukra, ez is azt mutatja, h neked mennyit számít:)
Hát, ha akarsz, vehetsz mellé valamit, de az már csak apróság legyen! Vagy, amit én ajánlok, csinálj neki te magad valamit, ez nem közhely, az tényleg szebb dolog:) Mondjuk rajzolj vagy fényképezz neki, ha úgyis ennyire szereti az ilyeneket, vagy csinálj valamit a könyvhöz, könyvjelző stb...
Csak ötletelek:) Remélem, minden jó lesz, hajrá:D
Gyönyörködni mindig lehet. Ha ő szereti az ilyen képeket, akkor ha erőt kell merítenie valahonnan, majd előveszi, és mindig rád fog gondolni közben.
Szerintem jó ajándék.
Szerintem jó ajándék :)
Biztos fog neki örülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!