Milyen könyveket ajánlanátok? 18 éves lánynak
Figyelt kérdés
Ballagásomra kaptam egy könyvutalványt,de nem tudom,hogy milyen könyvet vegyek rajta.
lehetőleg valamilyen regényt szeretnék venni.
2011. máj. 9. 15:03
11/13 anonim válasza:
Vámpír témában Jeaniene Frost:Sírig hű szerelmed,John Ajvide Lindqvist:Hívj be!,Christopher Moore:Totál szívás;Vérszívó démonok, Angeli Marina:Vérkönny című könyveket ajánlom,mind nagyon jók.
12/13 anonim válasza:
Evernight, Stargazer, Hourglass. Folytatásos regény, vámpíros, nekem nagyon tetszett.
13/13 anonim válasza:
Igaz, hogy lehet kicsit megkésve de:
Nekem nagyon tetszettek Darren Shan Vámpírkönyvei, azok inkább kalandosak (12 kötetes) vagy a Démonkönyveket (bár nekem az már kicsit sok volt). Most J. R. Ward könyveit olvasom, a Fekete Tőr Testvériség sorozatot (Nicole Jordan szerint: "Izgalmas, erotikus és magával ragadó." )ez azt hiszem 7 vagy 8 részes (most olvasom a 6. részét) az eddig olvasott vámpíros könyvek közül ez tetszik a legjobban. Teljesen más mint az ilyen átlagos vámpíros könyvek (mint pl. az Alkonyat, bár mondjuk azt is olvastam)
Ja és nekem örök megunhatatlan a Pál utcai fiúk :)
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!