Ki tud könyveket, amik a halálról vagy az öngyilkosságról szólnak?
hű könyveket nem szoktam sokat olvasni ilyen témában, filmem van több ha esetleg az is érdekel szólj
de könyv : Veronika meg akar halni (igaz ebből van film is ami nagyon szép lett!)
Ellen Hopkins könyvei
Thirteen Reasons Why
éss The virgin Suicides ami szintén van film is
ennyi , nem nagyon tudok többet és magyarra szerintem csak a Veronika meg akar halni van lefordítva
Röpirat az öngyilkosságról
A tartalmát itt megnézheted és olcsón megveheted:
A halálról nagyon sok könyv szól, kérdés milyen szempontból érdekel: anatómia, gyász, spirituális, stb.
Miért akarsz halálról olvasni? Értelmetlen dolog, hiszen először is élni kell megtanulni,méghozzá szépen. És ha az életben érnek is bajok, nehézségek, sose reménytelen a helyzetünk, valami kiút előbb-utóbb adódik. Aki szépen él, emberhez méltóan, nem fog félni a haláltól sem, aki meg fél élni, a halálban keresi a megváltást - ami nem okos dolog.
A halálban való állapotról csak elképzelések vannak meg mellébeszélések. Egy biztos vele kapcsolatban: nincs tudatos állapot a halálban. Csak egy öntudatlan test, amely idővel elenyészik. Szép életet kívánok neked!
Maga a halál tabuja érdekel,a rejtélye,meg hogy különböző kultúrákban miként vélekedtek róla,hogy temették a holttesteket,stb. ,de az is jó amiket ti írtatok
az öngyilkosságról pedig azt,hogy én nem akarok az lenni,még ha a 22:20 -as válaszoló azt sejti,arról is csak egy olyan könyvet szeretnék,amiben gyakorta szó esik róla,vagy egy emberről,aki folyton azt feszegeti a fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!