Szerelmes könyvek tiniknek?
Figyelt kérdés
Lényeg h a SABLONOS ( igen téll azt írtam h ilyet szeretnék :D)sztori legyen h van egy csaj van 1 srác és szerelem na bumm :D
pl: Evermore, Shiver, A burok, Cat és Bones na főleg ilyen :) mint a félúton a sírhoz ..
mert abban már van egy kis ...:D :)
köszi...
fontos lenne :)
2011. ápr. 27. 19:27
11/18 anonim válasza:
12/18 anonim válasza:
13/18 habibi válasza:
Cecelia Ahern: P.S.: I love you
14/18 rosemalfoy válasza:
Szent Johanna Gimi mindenképpen, Csontváros és a folytatásai 3 részes, de nagyon jó és szerintem nagyon izgi én a három könyvet rekord 2 nap alatt olvastam pedig nem is rövidek. Angyalvér és Angyal csók ez egy sorozat passzolom, hogy hány részes de szerintem az is jó és ezekben van egy kis hm... :)
15/18 anonim válasza:
a szent johanna gimi szerintem is jó meg a neveletlen hercegnő könyvek is
16/18 anonim válasza:
Nem tudom , mennyire aktuális még , de : Anna , és a francia csók . Ez egy nagyon-nagyon-nagyon jó könyv , szerintem . Ez nem teljesen sablonos , de nagyon jó . Én csak ajánlani tudom .
17/18 Ancsii1994 válasza:
Én ajánlanám a Mary King :Halálos Szerelem című könyvet , pont most értem a végére és nem tudtam letenni annyira érdekelt mi történik , csak ajánlani tudom ! :)) Remélem neked is tetszene ! :)
18/18 anonim válasza:
Molnár Tóni: Tépődések
Annyira nem sablonos, de szerelmesek vannak benne, és innentől nagyon eredeti úgysem tud lenni egy könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!