Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy lehet könyvet felrakni a...

Hogy lehet könyvet felrakni a net-re?

Figyelt kérdés

Megvan a Vámpírnaplók 5.része..

Szívesen felraknám valamelyik web oldalra,de nem tudom hogy kell.

Remélem nem kell az egész könyvet bemásolni a gépre,és onnan feltenni a netre.Tudom,hogy sokan keresik és szeretnék segíteni.

2011. ápr. 27. 12:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Scanner és bescanneled az oldalakat pdf-be és feltöltöd. Nagy meló, gondold meg megéri-e.
2011. ápr. 27. 12:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi az a scanner,és hogy hogy kell használni.

Mások is így raknak fel könyvet?

Nincs valami más,egyszerűbb mód?

És köszi a választ....megy a pacsi

2011. ápr. 27. 12:42
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

A szkenner lényege, hogy oldalanként beolvassa a könyvet. Minden oldalt külön kell megcsinálni. Ezután vagy simán képként felteszed a beolvasott oldalakat, vagy szöveggé alakítod, de ez rengeteg javítgatást, tökölészést igényel. Nem tudom milyen hosszú az általad említett könyv, de egy átlagos könyv beolvasása, a képek szöveggé alakítása, kijavítgatása úgy nagyjából egy teljes napodat elviszi.

Ha nincs szkennered, akkor elve kilőve: könyvtárban igen drága szkenneltetni, pont azért, mert ennyire tökölős meló.

2011. ápr. 27. 12:50
 4/8 A kérdező kommentje:

ÓÓÓ....köszi...akkor ezt kihagyom,nincs egy napom rá.Meg,ha ilyen macerás,akkor nem bajlódom vele.

De azért köszi,hogy elmagyaráztad.

2011. ápr. 27. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:
32%
Kiadók tuti örülnek neked... :(
2011. ápr. 27. 14:33
 6/8 A kérdező kommentje:

Jól van na...én csak jót akartam.

Úgy is sokan a neten olvasnak inkább,mert túl drágák a könyvek.

2011. ápr. 27. 17:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja hát elég macerás dolog nekem nem lenne türelmem beolvastatni nem tudom hány száz oldalt
2011. ápr. 27. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Tanulj meg vakon gépelni úgy, hogy legépeled az egészet. Kellemest a hasznossal:)
2011. ápr. 28. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!