Mond valakinek valamit a Jack Reacher név?
Ami azt illeti, igen. Egy híres író Lee (máshol Lincoln) Child egy ilyen nevű karakterrel írt rengeteg könyvet. Én csak 1et olvastam, de az jó volt:)
itt bővebben tudhatsz erről: [link]
előző vagyok
Akkor jó, én szeretem:) Bár azok a könyvek, amiket Douglas Prestonnal együtt írt, azok sztem még jobbak... Főleg Pendergast...:)
Hát igen, nagyon jók:) Csak ügyelj rá, hogy sorban olvasd el őket, mert az is számít... bár van, amit később adtak ki, pedig a cselekmény előtt játszódik... mind1, sztem a kiadási éveket nézd:)
Jó szórakozást:)
Nekem nagyon sokat mond. Egyedüli bajom vele annyi, hogy Mr. Child szerintem néhol nagyon eltúlozta a karaktert. Volt is talán tavaly valamilyen hírmorzsa arról, hogy a "Csak egy lövés"-ből filmet akartak készíteni, Tom Cruise alakította volna Reacher-t. Nem tudom mi lesz/lett ebből, IMDb-n egyelőre semmi.
Egyébként valamelyik Stephen King könyvben is felbukkan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!