Van olyan könyv, ami a szerelemről, fiatalokról szabad életérzésről szól?
Figyelt kérdés
ami érdekes,izgalmas,de nem csöpögős tini lányregény,de azért olyan h beleszeress a pasi szereplőbe :D ( esetleg online el lehet olvasni)2011. ápr. 26. 16:27
1/8 anonim válasza:
jack kerouac úton
nem igazán szerelemről inkább szabadságról szól.
2/8 anonim válasza:
Csitt,csitt
Ha megtudnád, hogy szeretlek meg kellene öljelek
Airhead-Ki vagyok?
Gyémántfiú
Árnyékvilág
Bíborhajú-A boszorka fénye
Szent Johanna Gimi (nem csöpögős tini regény)I ♥ Cortez
Rontásűzők
Gergő és az álomfogók
Olimposz lányai
Mediátor
Klikk
Neveletlen Hercegnő Naplója
4/8 A kérdező kommentje:
bocsi,lehet a főhősbe beleszeretés kicsit félrevezető volt,de ezeknél kicsit komolyabbakra gondoltam :)
2011. ápr. 26. 17:43
5/8 anonim válasza:
Charlotte Bronte: Jane Eyre - én mos olvasom, de állítólag egyből beleszeretsz a benne szereplő pasiba
Jane Austen: Büszkeség és balítélet - Mr. Darcyba teljesen beleszerettem! És ezek szépirdalmi művek, nem csak "tiniregények", értékük is van. :)))
6/8 A kérdező kommentje:
Mr Darcyba én is :D de Mr Rochesterbe nem sikerült,mindkettőt olvastam már :)
2011. ápr. 26. 19:32
7/8 anonim válasza:
Esetleg Üvöltő szelek, vagy a Klastrom titka? (ebben a férfi Mr. Darcy ellentettje, ami a belső tulajdonségokat illeti) :) Az Emma is nagyon jó (Mr. Knightley) :D
8/8 anonim válasza:
Az én kedvencem:
Jane Austen naplója/magánélete
Nem csöpögős,nagyon jó könyv.Izgalmas életrajzi regény, átszőve egy szerelmi szállal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!