Milyen könyvet ajálnátok?
Igazság az, hogy eddig nem olvastam sok könyvet, de nagyon szivessen olvasnék csak nem tudom mi tetszene nekem...(már több könyvbe így belekezdtem de pár oldal után untam) viszont amikor suliba a Rómeó és Júliát kellet olvasni 2nap alatt kiolvastam...
Tudnátok olyan könyveket mondani ami a legtöbb embert megfogja és kezdetnek tökéletes lenne??
17F
fitzek- a terápia
agatha christie - 10 kicsi néger
Harry Potter
Büszkeség és balítélet
Kalózok!!!
esetleg Alkonyat, bár ez a könyv ketté osztja az embereket, valaki nagyon nem szereti valaki meg rajong érte.
17 évesen, ha tetszik és érdekel, már nyugodtan olvashatsz Laurell K. Hamilton-t. Írónő, viszont nekem sokkal több pasiismerősöm olvassa, mint csaj (amit amúgy nem értek).
A lényeg viszont az, hogy mire eljutsz a "gázos" részekhez, addigra betöltöd a 18-at, szóval engem senki nem vádolhat kiskorú megrontásával :)
Magyarok közül Vavyan Fable képes arra leginkább, hogy megszerettesse az emberekkel az olvasást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!