Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hány részesek ezek a könyvek?

Hány részesek ezek a könyvek?

Figyelt kérdés

1.Paul Hoffman - Isten balkeze

2.Becca Fitzpatrick - Csitt Csitt

3.Libba Bray - Rettentő gyönyörűség

4.Claudia Gray - Evernight

5.Alison Noel - Evermore

6.L. J. Smith - Vámpirnaplók

7.Levy L. Smith - Leszármazott

8. P.C. Cast & Kristin Cast - Éjszaka háza

9.A.M. Jenkins - Night road - Éjjeli utazás

10.Gordon Dahlquist - Álomfalók

11. Diana Gabaldon - Idegen

12. Cassandra Clare - Csontváros

13. Kerstin Gier - Rubinvörös

14.Maggie Stiefvater - Borzongás

15. Kami Garcia & Margaret Sthol - Lenyűgöző teremtmények

16.Bree DeSpain - Fekete bárány

A válaszokat előre is köszönöm

2011. ápr. 20. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Én egy-kettőnek tudom csak, hogy hány része jelent meg EDDIG, de azokat leírom:

4.) 3 részes: Evernight, Stargazer, Hourglass

5.) 3 részes: Evermore, Blue Moon, Shadowland

6.) 6 részes: Vámpírnaplók 1.-Ébredés, 2.-Küzdelem, 3.-Tombolás, 4.-Sötét szövetség, 5.-A visszatérés: Leszáll az éj, 6.- A visszatérés: Árnyéklelkek

8.) 8 részes: 1.-Megjelölve, 2.-Elárulva, 3.-A kiválasztott, 4.-A vad, 5.-A préda, 6.-Megkísértve, 7.-Megperzselve, 8.-Ébredés

12.) 3 részes: Csontváros, Hamuváros, Üvegváros

A többit sajnos nem tudom, de remélem ezzel is segítettem! :)

(U.i.: Ezek az eddig megjelent részek, szóval a legtöbbnek lehet, hogy lesz még folytatása.)

2011. ápr. 26. 15:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. ápr. 26. 17:39
 3/10 A kérdező kommentje:
Ezeket én is tudtam arra lennék kíváncsi,hogy összesen hány részük lesz, de azért köszönöm a válaszodat :)
2011. ápr. 27. 19:10
 4/10 anonim ***** válasza:

Az éjszaka házának szerintem lesz még jópár, a csontvárosból már van 4+1(csontváros előtti történet)

A csitt,csitt nek most jönn ki a 2. része

Amúgy ezeknek nem nagyon lehet megmondani hány része lesz hisz az írók még aktívan dolgoznak az újabb és újabb történetekért!:))

2011. máj. 5. 17:17
 5/10 anonim ***** válasza:

Ja és a csitt, csittnek most írja a 3. részét:))

(előző)

2011. máj. 5. 17:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy még mindig irják csak reméltem, hogy van olyan aminek, már előre lehet tudni, hogy hány része lesz. Amúgy pont ma vettem meg az Üvegvárost és az van rá irva, hogy befejező rész. De hallottam róla, hogy lesz még hozzá kapcsolódó könyv.
2011. máj. 5. 18:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát az üvegváros után még van egy ami már megvan angolul.:)

A barátnőm olvasta és azt mondta hogy az is nagyon jó lett.

2011. máj. 8. 20:53
 8/10 A kérdező kommentje:
De abban is ezek a szereplők vannak?Üvegváros fog még folytatódni? Vagy abban más szereplők vannak? Külön álló rész lesz? A könyvet még nem kezdetem el olvasni de a hátuljára az van irva, hogy befejező. Azt tudom, hogy lesz olyan amiben a szüleikről lesz szó. Bocs, hogy ennyit kérdezek de jól lenne tudni, mert sehol nem irják, hogy összesen hány része lesz ezeknek a könyveknek :)
2011. máj. 8. 21:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Az Üvegváros csak a trilógia befejező része, azután még lesz 3 könyv, a Bukott Angyalok Városa (ápr.5. angolul), az Elveszett Lelkek Városa (2012 májusa, angolul) és a Mennyei Tűz Városa (ez a cím nem biztos, az eredeti: City of Heavenly Fire, 2013 szeptemberben jön ki angolul). A szereplők ugyanúgy Jace, Clary, Simon, Maia, Izzy, Alec, Magnus stb...
2011. júl. 11. 11:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. júl. 15. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!