Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok jó könyveket?

Ajánlanátok jó könyveket?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Nagyon szeretek olvasni, minden féle könyvet elolvasok műfajtól függetlenül, mert mindegyikben van ami megfog. Mégis talán a kedvencem a Dan Brown-Angyalok és Démonok.

Nem sokára nagy könyv bevásárlást tartunk és nem tudom, hogy milyeneket vegyek amit érdemes elolvasni.

Válaszokat köszönöm

17/L

2011. ápr. 20. 17:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
J. Goldenlane könyvei (fantasy) nagyon jók, izgalmasak, érdekesek, humor is van bennük
2011. ápr. 20. 17:37
 2/11 anonim válasza:

Szia.nagyon jó fantasy pl.: Stephenie Meyer- a burok

és vannak a vöröspöttyös könyvek azoknak a nagy része mind ilyen vámpíros,boszorkányos. Nagyon jó a Lázadó angyalok,13 okom volt,evernight. remélem egy kicsit segítettem.

2011. ápr. 20. 18:41
 3/11 anonim ***** válasza:

Fantasy: Brent Weeks - Árnyak útján. (A vastagsága ne ijesszen meg. Olyan klassz könyv hogy hamar a végére ér az ember)

Megrázó: Jay Asher - Tizenhárom okom volt...

Romantikus, időutazós: Kerstin Gier - Rubinvörös

2011. ápr. 20. 19:03
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, utána néztem és nagyon tetszenek amiket írtatok. :) A zöld kezecske ment mindenkinek.

Jöhetnek még, ha valaki tud.

2011. ápr. 20. 19:28
 5/11 anonim ***** válasza:

Daniel Wallace: Mr. Sebastian és a Fekete Mágus

Tolkien: A Gyűrűk Ura

2011. ápr. 20. 21:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi! : )
2011. ápr. 21. 11:55
 7/11 anonim válasza:

ha szereted a borzongást ajánlom Stephen Kingtől A ragyogást vagy az Állattemetőt. Esetleg Joe Hill-től (ő King fia) A szív alakú dobozt.

Itt olvashatod egy ismertetőmet A ragyogásról: [link]

2011. ápr. 22. 13:11
 8/11 A kérdező kommentje:
Huuh imádom az ilyen könyveket. azt hiszem ezt muszáj lesz megszereznem *-* köszönöm:D
2011. ápr. 22. 14:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Stephen King és Fekete István összes regénye ( a 2 kedvenc íróm) , Takami Kósun - Battle Royale, Mihail Bulgakov - A Mester és Margarita, Salman Rushdie - Sátáni Versek, Michael Ende - Végtelen történet ( ez sztem nagyon tetszeni fog :D), Robert Merle - Mesterségem a halál, R. Merle - Védett férfiak, Henri Charriére - Pillangó, Viviane Villamont - Kisdarázs, Charlotte Bronte - Jane Eyre, Nietzsche - Zarathustra, Victor Hugo - A nyomorultak, E. A. Poe történetei és versei...Hirtelen ennyi ugrott be a kedvenceim közül :P
2011. ápr. 22. 15:41
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Utána néztem a könyveknek, hát nagyon jók ^^ már érzem, hogy jó sok könyvvel leszek felszerelkezve:P

Ment a zöld kezecske, és még ha tudtok akkor irjatok! :)

2011. ápr. 23. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!