Ajánlanátok jó könyveket?
Sziasztok,
Nagyon szeretek olvasni, minden féle könyvet elolvasok műfajtól függetlenül, mert mindegyikben van ami megfog. Mégis talán a kedvencem a Dan Brown-Angyalok és Démonok.
Nem sokára nagy könyv bevásárlást tartunk és nem tudom, hogy milyeneket vegyek amit érdemes elolvasni.
Válaszokat köszönöm
17/L
Szia.nagyon jó fantasy pl.: Stephenie Meyer- a burok
és vannak a vöröspöttyös könyvek azoknak a nagy része mind ilyen vámpíros,boszorkányos. Nagyon jó a Lázadó angyalok,13 okom volt,evernight. remélem egy kicsit segítettem.
Fantasy: Brent Weeks - Árnyak útján. (A vastagsága ne ijesszen meg. Olyan klassz könyv hogy hamar a végére ér az ember)
Megrázó: Jay Asher - Tizenhárom okom volt...
Romantikus, időutazós: Kerstin Gier - Rubinvörös
Köszönöm a válaszokat, utána néztem és nagyon tetszenek amiket írtatok. :) A zöld kezecske ment mindenkinek.
Jöhetnek még, ha valaki tud.
Daniel Wallace: Mr. Sebastian és a Fekete Mágus
Tolkien: A Gyűrűk Ura
ha szereted a borzongást ajánlom Stephen Kingtől A ragyogást vagy az Állattemetőt. Esetleg Joe Hill-től (ő King fia) A szív alakú dobozt.
Itt olvashatod egy ismertetőmet A ragyogásról: [link]
Köszönöm szépen! :)
Utána néztem a könyveknek, hát nagyon jók ^^ már érzem, hogy jó sok könyvvel leszek felszerelkezve:P
Ment a zöld kezecske, és még ha tudtok akkor irjatok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!