Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tud nekem ajánlani valaki...

Tud nekem ajánlani valaki amatőr írói oldalakat? Fanfictionök nem érdekelnek!

Figyelt kérdés
Én nem írok, de szeretek olvasni. Előre is köszi!
2011. ápr. 19. 13:08
1 2
 11/19 anonim válasza:

Próbáld meg valamelyik közösségi portálon. Keress úgy rá, hogy írók! Ott sokan vannak fenn. pl. én is, bár én nem fantasyt írok. De Niarát én is ajánlom.

Örülök, hogy vannak olvasók is!:)

2011. ápr. 22. 10:39
 12/19 anonim ***** válasza:

A közösségi oldalakon sok az ócska írás. Én inkább egyes írók oldalára megyek föl. Egyik kedvenc szerzőm:

[link]

Az oldalsávban még van más novella is. pl a fajellenőr. Az nagy cucc, olvasd el!

2011. ápr. 22. 13:04
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszi!

Most keresgéltem, ilyeneket találtam, hogy : Merengő, Karcolat, Imagine, Napvilág. Ezekről tudtok valamit?

2011. ápr. 22. 16:05
 14/19 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Fantasy témában rengeteg van, de a legtöbb mágikus realizmus, nagy része vámpíros/vérfarkasos. Nem igazán olvastam bele egyikbe sem, vagy ha igen, nem ragadta meg a figyelmem, így nem tudok ajánlani, bocsi.

Ami a Merengőt illeti, a zöme fanfiction, van egy kevés saját történet is, de a legtöbb az AFS-en is fent van. A Karcolatot és a Napvilágot nem ismerem.

Az Imagine-t viszont igen, le is akartam írni, de egyszerűen nem emlékeztem a nevére =D Tulajdonképpen az egész oldal a saját történetekre épül, talán akad néhány fanfic is, de nem jellemző. Jóval kisebb a közösség, viszont minőségben talán nem annyira felhígult. A legtöbb kritika is építő jellegű, nem "szupiiifolytiiit" típusú. (Oké, erre az infóra olvasóként nem hiszem, hogy szükséged lenne =D) Aránylag sok a vers és a novella, a történetek egy része szintén fent van az AFS-en, de szerintem kisebb arányban, mint a Merengőn.

Remélem, tudtam segíteni =D

2011. ápr. 24. 17:58
 15/19 anonim válasza:

www.tollforgatoklub.gportal.hu

Bár gportálos oldal, vannak egész színvonalas írások náluk.

2012. szept. 27. 10:58
 16/19 anonim ***** válasza:

Az Elsőre reagálva: a Merengő Privet Drive részlegében lévő 5000 sztoriból majdnem 4000 saját történet, ami nem fanficton. (Ebből a számláló szerint csak 1600 a vers.) Szerintem érdemes lenne ott próbálkoznod, mert még mindig a Merengő az, ahol a legtöbben olvashatnak. Még reklámozni is tudod a sztoridat az egyik merengős face-es reklámozós csoportban.

Ha kritikai szemléletet keresel, akkor kisebb oldalakban, írókörökben érdemes gondolkodnod, pl. S.T.É.G. :)

2012. okt. 9. 16:45
 17/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi, de én nem írok, csak olvasok. :)
2013. máj. 20. 15:18
 18/19 anonim ***** válasza:

Ajánlom ezt az írói blogot, bár én az írását a Merengőn olvasom, azért itt is bele lehet kukkantani. Tessék!

[link]

2015. febr. 14. 21:25
 19/19 anonim válasza:
Wattpad-on minden van. :3
2018. ápr. 24. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!