Ajánljatok valami megható, pörgő, érdekes, romantikus, nem túl nyálas, izgalmas, szerelmes könyvet ajánlani?
Fiú vagyok, és ilyet még nem olvastam, de szeretem a szerelmes filmeket, meg magam is érzékenyebb vagyok. Főleg Denielle Steel érdekel, de ha olvastatok valami nagyon jó könyvet írjatok légyszi. Szerelmes voltam valakibe, akivel nem jött össze, és most kezdenék vmit az időmmel...
kösz
Hát, talán ez ide tartozik: Nora Roberts - Holdfogyatkozás
Nekem nagyon tetszett, van benne szerelmi szál és izgalom is! Jó szórakozást:)
Na, ezek pont olyan könyvek, amiket szeretnél.
Vavyan Fable összes könyve, de szerintem kezdd a Mesemaratonnal, aztán a Nászjelentéssel, és folytasd a zsaruregények Romantikusak, viccesek, nem túl nyálasak, és átfogó képet kapsz rólunk, a női lények bonyolult lelkéről. Talán kicsit túl átfogó képet... XD.
Mary Hooper: Édességek kicsiny boltja....én imádom ezt a könyvet, csak ajánlani tudom! És amúgy ez könyv tényleg olyan, mint amilyet a leírás alapján szeretnél!
ÉS amúgy énis pont úgy vagyok mint te, szóval csak azt tudom kívánni, hogy: Felejtsd el hamar azt a lányt és találd meg az igazit! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!