Milyen könyvekre van igénye az embereknek?
Szomorú, de az átlag magyar nem olvas...
Viszont menj el egyszer a könyvtárba és figyeld meg, hogy milyen könyveket vesznek ki az emberek. Nagyon érdekes dolog látni, hogy aki igazán olvasós típus - mint például én -, az nem egy adott műfajra vagy stílusra specializálódik, hanem mindenevő.
Tudom ég ajánlani, hogy menj rá mondjuk az Alexandra vagy Libri online oldalára, és ott megtalálod a toplistákat, hogy mi az aktuális kedvenc. Abból k mindent leszűrhetsz :)
az én igényeim változatosak. szeretem a könnyed, hangulatos, humoros regényeket, melyeknek szerves része a happy end, vagy a komolyabb témájúakat, legyen az történelmi, vagy mostani korban játszódó. Szeretem a krimit, és mondjuk, hogy egy írót is említsek, Stephen King regényeit. Igazából a hangulatomtól függ. A lényeg: legyen egyedi regény, tele fantáziával. Kerülje a kliséket, és a már százszor elcsépelt motívumokat, jellemeket. Lehessen azonosulni a főszereplővel, aki egy plasztikus hős. Ez a mellékszereplőkre is vonatkozik: ne csupán helyet kitöltő, lebegő alakok legyenek a történetben.
A romantic vámpíros regényektől én is hányok.
Látjátok, azért mennyire látszik, hogy ha valaki olvas (és nem funkcionális analfabéta módjára) milyen bő válaszokat tud adni? Azért szeretem ezt a kategóriát, mert itt még vannak emberek akik értékelik az olvasást. A korombeliek elég ritkán vesznek a kezükbe könyvet, sajnálom is őket, mert nem fedezhetik fel a könyv nyújtotta csodát. 16/F
Hogy a kérdésedre válaszoljak én mindenevő vagyok. Általában úgy szoktam belekezdeni egy könyvbe, hogy látok ajánlót róla, vagy elolvasok róla véleményeket. Szerintem nincs olyan, hogy egy ember csak egy bizonyos irodalmi stílust szeretnek. Mindenből kell olvasni, nem lehet 1 fajta műnél leragadni.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 04-18 15:44
Teljesen egyetértek, és örülök, hogy így gondolod, főleg fiú létedre ;) :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!