Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi az a konyv ami beinditja...

Mi az a konyv ami beinditja az agyad, a humorod, a kreativitasod, a filozofiad, az ontudatod, eletkedved?

Figyelt kérdés
Bizonyara eszre vetted te is, hogy valamikor szurke vagy es annyira nem tudod magad kifejezni, mint egy dunsztosuvegbe zart cserebogar. De tudod, hogy szellemed kitoro, sziporkazo vagy es sokszor porog az agyad es elvezed gondolataid otleteid a vilagrol az eletrol, es ha ilyen allapotban valakivel tarsalogsz, feldobod ot is.
2011. ápr. 10. 11:42
 1/5 A kérdező kommentje:

Engem pl. erdekes mod az uzleti sikersztori konyvek mellett Kundera regenyei mozgatnak meg gondolkodtatnak el, hogy nincs ures jarat a fejemben. Ha viszont sokaig nem olvasok, csak hagyom magam az elettelen sodrasnak akkor, neha telnek el ugy percek, felorak hogy total nem gondolok semmire es csak nezek, nem figyelek.

Elsosorban nem azert olvasok, hogy szorakoztassam magam, hanem hogy gondozza agyam kertjeit.

2011. ápr. 10. 11:46
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem az olyan könyvek amikben mindig kiderül a valóságról hogy az nem is az aminek látszik.
2011. ápr. 10. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én kertészem Vavyan Fable.
2011. ápr. 10. 15:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha fiatal vagy: Szent Johanna Gimi.Szerintem érdemes elolvasni.
2011. ápr. 12. 16:46
 5/5 A kérdező kommentje:

23 eves vagyok nem gimnozista. Elobb kell aggodnom a nyugdijam miatt, mint, a csipszbol es colabol fakado fogsargulasom okozta eztetikai vesztesegemert.

De fiatalnak tartom magam. Jobb eroben vagyok , mint 19 eves koromban.

2011. máj. 12. 06:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!