Hol tudnám megvenni Laurell K. Hamilton Véres Csontok című kötetét?
Figyelt kérdés
Sem antikváriumokban, sem webáruházakban nem találom. Ha tud valaki egy üzletet (elérhetőséggel), vagy ha esetleg megvan valakinek, megvenném.2011. ápr. 9. 13:32
1/6 anonim válasza:
bármelyik libri üzletbe bemész és tuti lesz... az meg kb minden nagyobb áruházban van:)
2/6 anonim válasza:
Alexandra könyvesboltokban láttam. Ott biztos meg lehet venni. Meg a Libriben is.
3/6 anonim válasza:
A kiadónak is van webboltja: www.agavebolt.hu
Náluk biztos van, vagy ha mégsem, akkor tudnak felvilágosítást adni, hogy várható-e utánnyomás.
Szerintem arra is lehetőség van, hogy a rendelt könyvet személyesen vedd át. A vásárláshoz, fizetéshez tartozó részleteket megtalálod az oldalukon.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Néztem az oldalakat, de sajnos mindenhol csak előjegyeztetni lehet, ki tudja mikorra lenne könyv abból. Nekem pedig sürgősen volna szükségem rá.
2011. ápr. 11. 11:30
5/6 anonim válasza:
A moly.hu oldalon kínálnak egyet eladásra. Szerintem regisztrálj fel és vedd fel a kapcsolatot az illetővel.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2011. ápr. 15. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!