Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szoktál írni? Publikálod az...

Szoktál írni? Publikálod az interneten?

Figyelt kérdés
Szívesen beszélgetnék hozzám hasonló online, vagy csak magát és környezetét szórakoztató íróval :)
2011. ápr. 5. 13:02
 1/5 anonim ***** válasza:
én régebben írtam egy blogba, és akkor elterveztem hogy írónő leszek, de aztán idővel meguntam és mégse leszek az xD egyébkén szeretnék még írni, rengetek ötletem van, csak nem tudom írásba foglalni.. szóval ha akarsz beszélgetni, írj privit :)
2011. ápr. 5. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, írok és nem, nincs publikálva a neten! :) Szívesebben látnám könyv formájában viszont, kiplakátolva a kirakatokban. hm... talán már jól úton haladok, hogy egyszer elérjem ezt... mindenesetre addig is be kéne fejezni az írásom, de a 100 oldalon elakadtam... tudok mindent, hogy mi-hol, kivel, mivel történik, de nem jön az írás... szóval kicsit kényszerpihenőn vagyok! :) 17/L
2011. ápr. 5. 15:28
 3/5 anonim válasza:
Nekem márciusban jelent meg egy novellám egy újságban. Előtte valamivel pedig a kisregényem. Most is épp egy novellán dolgozok, amit szeretnék beküldeni majd egy pályázatra. Szívesen beszélgetnék én is a témáról :)
2011. ápr. 5. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretek írni, írok is, pályázatra, önmagamnak, regényt, novellát, bármit. A netre nem tettem fel egy írásomat se, én is inkább találkoznék vele egy kiadó polcain.
2011. ápr. 5. 17:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Én publikálok is, de ha összejönne, én is szívesen látnám inkább a polcokon! :))
2011. ápr. 5. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!